Bancuri Ardeleni

Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelasi compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fica ei. Linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tinarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o carpitura de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare gindea: Doamna in virsta: "Timpitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea l-a pocnit". Domnul in virsta: "Timpitii astia tinerii au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura." Olteanu: "Zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una." Ardeleanu: "Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai f** o palma olteanului asta, ca asa ma enerveaza moaca lui, de numa!"


- De ce adunati ardelenii si oltenii fac impreuna o bomba atomica? - Pentru ca ardelenii sunt prosti de bubuie si oltenii sunt prosti de se imprastie.


- Ba Gheorghe, io, daca i-am pus-o muierii tale, amu noi ce suntem? Veri, cumnati? - No ma Ioane, suntem chit ma...


Doi ardeleni la oras sunt cazati intr-un hotel, la etajul 20. Liftul nu functioneaza. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva... - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem sus. Dupa inca vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, tre sa-ti zic ceva... - Lasa-ma, Ioane, imi zici cand ajungem. Acu lasa-ma in pace! In fata usii, Gheorghe catre Ion: - Ia zi acum ce voiai sa-mi zici. - Am uitat cheia la receptie! Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva. - Lasa-ma in pace. Imi zici jos! Dupa alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion: - Mai, Gheo, tu chiar nu stii de gluma?!


Doi ardeleni: - No, ce masina ti-ai luat? - Nokia... - No, da' asta-i telefon!... - No, ca esti prost! Ii "Kia"!