Bancuri Ardeleni

O nimfomana superbogata da un anunt la ziar: "Dau un milion de dolari celui care imi ofera 100 de orgasme intr-o noapte". A doua zi, se prezinta la ea un american: - Eu sunt rau, da' rau de tot si-am sa te rup in doua! Si inscrie americanul o data, de 10 ori, de 20 de ori... cind ii moare "problema". A treia zi vine un rus: - Cucoana, fii pregatita de ce-i mai rau! Si incepe rusul: o data, de 10 ori, de 20, de 30... de 70 de ori si il lasa si pe el "treaba". Intr-un tarziu, vine si un ardelean: - Domnita draga, am venit si io sa te dezmierd nitel, da' am o problema: nu stiu defel a numara. - Pai, nu-ti face griji, ca, la fiecare orgasm, tragem o linie cu creta pe podea. - No bine dara... Si incepe ardeleanu' sa "traga la vasle", de 10 ori.... de 30... de 70... de 90... Nimfomana se sperie si-si spune in gand: "Mai, da' cum sa-i dau eu nespalatului astuia un milion de dolari?! Si incepe sa triseze: 91, 91, 93, 93, 93, 93. - Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data? - Nu, ma tarane. - Stii ce zic io, domnita draga, vezi ca ne-am incurcat. Asa ca hai sa stergem totul si s-o luam de la capat!


Un ardelean pleca cu caruta si cu magarul la Bucuresti. Intr-o intersectie magarul nu mai vroia sa plece. Soferii clanxonau, tipau la taran. Ardeleanul se da jos si incepe sa il bata pe magar. Un sofer iese pe geam si ii zice: - Bai omule nu mai da ma in magar ca il omori. - Si ce mah, e magarul tau? ...ii raspunse ardeleanul, si continua sa il bata pe magar. Acum soferilor li s-a facut mila de magar, coboara vreo 4-5 din masini si il ia pe ardelean la bataie. Pleaca asta suparat, ajunge acasa il leaga pe magar, inchide usile la hambar, si cu o lopata incepe sa il bata. Vine nevasta la ardelean si ii zice: - Mai barbate nu mai da mai asa in el ca il omori. - Hei, hei nevasta ...daca stii tu ce gasca are asta la Bucuresti.


Ia povesteste, mai Gheorghe, cum a fost cu accidentul de masină? -Apăi, o fost asa:...am mers pe drum tăt inainte, si trotuarele se apropiau de noi, si când drumu'o luat-o spre stanga, noi tăt inainte...


Un francez, un rus si un ardelean sunt prinsi de canibali. - O sa va mancam, zic ei, dar inainte va indeplinim o ultima dorinta. Francezul vrea o femeie. Canibalii i-o dau, apoi il arunca in oala. Rusul vrea o vodca. Canibalii il servesc, apoi il arunca in oala. Ardeleanul zice: -Eu vreau sa va asezati toti in sir, de la mic la mare, si sa imi dati fiecare cate o palma!. Putin uimiti, canibalii se conformeaza. La sfarsit, dupa ce si ultimul canibal il plesneste pe ardelean, acesta scoate o mitraliera de sub parpalac si ii impusca pe toti. - Cuuum? Aveai mitraliera si ne-ai lasat sa ne perpelim aici? De ce nu i-ai impuscat de la inceput? striga rusul si francezul din oala. - Pai,... nu eram destul de nervos!


- Ioane, vaca ta fumeaza? - No, da cum sa fumeze vaca? - Atunci, ma, ti-o luat foc grajdul...