TOP 10 BANCURI

- Buna ziua! Ma numesc Sorin si am venit s-o f*t pe fiica dumneavoastra. - S-o ce...??? - Sorin.


Fosta sotie catre fostul sot: - Ai plans macar o data de cand ne-am despartit? - Bineinteles. Cand mi-a scapat ciocanul peste deget!


Facebook News: Romanii prinsi la cersit de like-uri vor primi 300 de euro sa se intoarca pe hi5.


Un inspector la Criminalistica da prin statie: - Comandante, am ajuns la locul faptei. - Si, care e situatia? - O femeie si-a injunghiat sotul cu 12 lovituri de cutit,,l-a impuscat in cap, apoi l-a decapitat si i-a ars trupul. - Si care a fost explicatia ei pentru aceasta crima oribila? - Spune ca sotul a intrat incaltat in timp ce ea spala parchetul. - Ati reusit sa o arestati? - Asteptam sa se usuce parchetul.


Ce are 2 ochi si 150 de dinti? Crocodilul! Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi? Sustinatorii guvernului Grindeanu!


Ion si Maria: - Ioane, m-au prins unii si m-au violat intr-o casa la marginea padurii 3 zile. - Cum, fa, 3 zile, ca tu nu ai lipsit decat o zi. - Pai, ma duc si maine si poimaine.


- Ce soarece umbla in doua picioare? - Nu stiu... - Mickey Mouse. Ce rata umbla in doua picioare? - Aaaa, Donald Duck? - Nu. Toate


Mama către fiică: - Draga mea, adu-mi 5 farfurii. - Pentru ce? - Trebuie să vorbesc cu taică-tu!


- Mami, ce-i aia "amantă"? - Asta, mami... e o femeie rea, care ne fură din bugetul familiei !! - Dar "amant"? - Ăsta, dragă, e un nene bun, care-l ajută pe tac‘tu !


Un câine se rătăceşte prin junglă. Plimbându-se el liniştit vede un tigru îndreptându-se în goană spre el, cu intenţia clară să-l mănânce. Câinele se gândeşte: - Auleu, am încurcat-o! Ăsta mă haleşte! Dar imediat vede nişte oase pe jos. Se aşează pe burtă şi începe să roadă oasele, cu spatele la tigru. Chiar înainte ca tigrul să sară, câinele exclamă satisfăcut, frecându-se pe burtă: - Mmm, ce delicios tigrul ăsta! Oare or mai fi şi alţii pe aici?! Auzind spusele câinelui, tigrul se opreşte din salt şi, înfricoşat se prelinge pe lângă copaci luând distanţă gândind: - A fost cât p’aci! Câinele aproape că m-a dat gata! O maimuţă care a urmărit scena dintr-un copac, sperând să se pună bine cu tigrul, fuge după acesta ca să-i povestească înşelătoria. Câinele nostru o vede cum pleacă după tigru. Maimuţa îl ajunge pe tigru din urmă şi-i spune toată tărăşenia. Tigrul, înecat de furie zice: - Urcă în spinarea mea şi vei vedea ce îi voi face nemernicului de câine! Acum câinele vede tigrul cu maimuţa în cârcă şi se gândeşte: - Ei, cum o mai scot la capăt de data asta?! Dar în loc să fugă se întoarce cu spatele la atacatori prefăcându-se că nu i-a văzut. Şi,… când aceştia au fost destul de aproape să-l audă, zice - Unde e maimuţa aia?! De o jumptate de oră am trimis-o să-mi aducă un tigru şi nici acu, nu s-a întors!