TOP 10 BANCURI

- Mami, ce-i aia "amantă"? - Asta, mami... e o femeie rea, care ne fură din bugetul familiei !! - Dar "amant"? - Ăsta, dragă, e un nene bun, care-l ajută pe tac‘tu !


La inmormantare, preotul o intreaba pe Maria: - Vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru? Ea explodeaza in lacrimi: - Asa ma intreba mereu si el!


Ajunge un baiat la un medic chirurg: -Domn' doctor, cum sa va zic, prietena mea are 3 sani. -Deci doriti sa o operam sa indepartam unul? -Ahhhh, nuu! Vreau sa-mi mai puneti o mana!


Un canibal calatorea cu avionul. Insotitoarea de bord il intreaba: - Ce ati dori sa serviti? La care canibalul: - Imi aduceti, va rog,... lista pasagerilor.


Aseară am dus o fată la mine acasă să facem dragoste. După primul număr o întreb: - Mai merge unu?! - Da, de ce nu… îmi răspunde zâmbind. Atunci am strigat: - Cristi, hai şi tu, bă!


Un câine se rătăceşte prin junglă. Plimbându-se el liniştit vede un tigru îndreptându-se în goană spre el, cu intenţia clară să-l mănânce. Câinele se gândeşte: - Auleu, am încurcat-o! Ăsta mă haleşte! Dar imediat vede nişte oase pe jos. Se aşează pe burtă şi începe să roadă oasele, cu spatele la tigru. Chiar înainte ca tigrul să sară, câinele exclamă satisfăcut, frecându-se pe burtă: - Mmm, ce delicios tigrul ăsta! Oare or mai fi şi alţii pe aici?! Auzind spusele câinelui, tigrul se opreşte din salt şi, înfricoşat se prelinge pe lângă copaci luând distanţă gândind: - A fost cât p’aci! Câinele aproape că m-a dat gata! O maimuţă care a urmărit scena dintr-un copac, sperând să se pună bine cu tigrul, fuge după acesta ca să-i povestească înşelătoria. Câinele nostru o vede cum pleacă după tigru. Maimuţa îl ajunge pe tigru din urmă şi-i spune toată tărăşenia. Tigrul, înecat de furie zice: - Urcă în spinarea mea şi vei vedea ce îi voi face nemernicului de câine! Acum câinele vede tigrul cu maimuţa în cârcă şi se gândeşte: - Ei, cum o mai scot la capăt de data asta?! Dar în loc să fugă se întoarce cu spatele la atacatori prefăcându-se că nu i-a văzut. Şi,… când aceştia au fost destul de aproape să-l audă, zice - Unde e maimuţa aia?! De o jumptate de oră am trimis-o să-mi aducă un tigru şi nici acu, nu s-a întors!


Am întrebat-o pe noua tipă angajată astăzi dacă ea scuipă sau înghite? Nu ştiu de ce a holbat ochii ăia aşa la mine… Mi s-a părut o întrebare firească, având în vedere că lucrăm amândoi ca degustători de vinuri.


Întrebare la Radio Erevan: Se poate lua SIDA de la un capac de WC? Răspuns: Da, doar dacă cel de dinainte nu s-a ridicat.


- De ce adunati ardelenii si oltenii fac impreuna o bomba atomica? - Pentru ca ardelenii sunt prosti de bubuie si oltenii sunt prosti de se imprastie.


Un tip trimite din Italia fotografia sa prietenului: - "Iti trimit o fotografie, sunt intr-un muzeu alaturi de statuia lui Apollo. Cel in pantaloni sunt eu."