Bancuri Animale

CIA, Scotland Yard si Securitatea se certau care sunt cei mai tari. Pentru a rezolva problema, se propune urmatorul test: se da drumul la un iepure in padure si care il va gasi sunt cei mai tari. CIA intra in padure, face investigatii, agenti sub acoperire, filaje, dupa doua luni trag concluzia: iepurele nu exista. Scotland Yard intra pe felie: investigatii, tot tacamul, dupa o luna si ei trag concluzia: iepurele nu exista. Vine Securitatea, intra in padure si dupa doua ore iese cu un urs batut mar care tipa: - Gata, nu mai dati , recunosc, sunt iepure!


Sondaj: 90% din bucuresteni cred ca solutia cea mai buna pentru problema maidanezilor este eutanasierea primarilor!


Un buldog vede pe o poarta ca scrie: "Atentie caine rau!". Curios sa vada ce caine e mai rau decat el, intra in curte si in fata lui deodata aparu un caine mic, pufos, cu zgarda rosie la gat. Buldogul il intreaba: - Bai pustiulica! Unde este cainele cel mare si rau? Cainele mic ii raspunde pe un glas subtire: - Eu sunt cainele rau! - Tu? De ce esti ba tu rau? - Ca nu pap tot din farfurie...


Cocosul ii spune vacii : - Lasa-ma si pe mine sa te f*t o data! - Pleaca mai de aici nu vezi ce mic esti. - Hai lasa-ma macar o data. - Du-te ma la gainile tale. Dupa multe rugaminti vaca se invoieste: - Bine mai cocosule, te las dar dupa aceea sa ma lasi si tu pe mine sa-ti suflu o data in cur. - Bine, hai! Dupa ce o f*te cocotul vaca ii sufla in cur de-i sar toate penele. - Bine vaco acum ca m-ai dezbracat sa vezi ce futaiul dracului iti dau.


In Pacific s-a descoperit o specie hibrid intre rechin si pestisorul de aur. Indeplineste ultima dorinta...