Bancuri Animale

- Paduchi aveti? - Da. - Si cu ce-i tratati? - Pai nu sunt bolnavi!


- Domnisoara, de ce v-ati numit cainele "Bou"? - Pentru distractie! Cand sunt pe strada si-l strig, jumatate din barbati se intorc!


Trei vulturi faceau bungee jumping. Sare unu de pe stanca cade vreo 100 de metri si cu 5 metri inainte de sol deschide aripile. Sare al doilea, sare al treilea... - Mama ce cool a fost, zice unu', hai sa mai sarim odata. Sus apare ursu. - Bai ce faceti voi aici? - Bungee jumping. - Vreau si eu! - Pai hai sari. Sare ursu in acelasi timp cu vulturii si dupa vreo 50 de metri un vultur il intreaba pe urs: - Ba, dar tu ai aripi? - Nu, n-am... - Mama ce cool e ursu'!


Merge Iepurasul prin padure si gaseste o sticla cu vodca. Se uita la ea, se gandeste si apoi o ia si bea din ea. Se imbata Iepurasul asa tare de cade jos. Trece si Vulpea pe acolo si vede Iepurasul intins pe jos. Se gandeste Vulpea : - Acum mananc iepuras, vai, mananc iepuras. Cand sa-l manance pe Iepuras, vede Vulpea sticla cu vodca. O ia ca sa bea inainte de mancare ceva. Bea Vulpea. Bea, bea si se imbata de cade si ea pe jos. Vine si Lupul pe acolo si vazand Iepurasul pe jos se gandeste: - Acum il mananc pe Iepuras, vai ce bine ca si asa sunt flamand. Cand merge Lupul sa-l manance pe Iepuras vede si el sticla si o ia sa bea si el ceva. Bea Lupul ce bea pana se imbata si cade pe jos. Dupa putin timp trece si Ursul pe acolo. Vede Ursul pe Iepuras pe jos si se gandeste: - Acum mananc Iepurasul, vai ce bine o sa mananc. Cand sa-l manance Ursul pe Iepuras vede si el sticla si incepe sa bea ceva inainte de mancare. Bea Ursul mult si se imbata si cade si el pe jos. Erau toti patru pe jos cand se scoala Iepurasul si vazandu-i pe ceilalti intinsi pe jos zice: - Vai ce rau is la betie !


Merg in vizita la o colega de serviciu. Cum imi deschide usa , cei doi dalmatieni sar pe mine si incep sa ma linga pe fata , pe nas , pe gura... Eu ce sa fac... Colega mea e frumoasa... nu puteam sa le trag un sut in fund la potai, ca se supara colega pe mine! Sufar in tacere cu zambetul pe buze... Peste vreo cinci minute vine si comanda izbavitoare a colegei mele: - Max ! Rex! Lasati-l pe Nicusor in pace si faceti ce ati facut pana sa avem musafiri! Potaile, foarte ascultatoare, se aseaza pe parchet si incep tacticoase sa se linga in fund...