Bancuri Animale

Intr-un sat, un preot merge la slujba. Langa biserica, vede un magar mort intr-un accident de masina si suna imediat la politie. - Sunt preotul satului. Am gasit un magar mort. - Si ce, zice politistul ironic, vreti sa-l ingropati cu popa? - Nu, zice preotul, eu doar am anuntat familia.


Intr-o zi Scufita Rosie se ducea la bunicuta prin padure. Deodata vede de dupa un tufis capul unui lup. Scufita Rosie il intreaba: - Lupule, de ce ai urechile atat de mari? - Ca sa aud mai bine, ii raspunde lupul. - Lupule, dar de ce ai gura asa de mare? - Ca sa mananc mai bine. - Dar lupule, ochii de ce ii ai asa de mari? Lupul se uita disperat in stanga si in dreapta si raspunde: -Taci fa din gura, nu vezi ca ma cac?


O familie de gorile, in cusca la Zoo, priveau tamp de dupa gratii la niste vizitatori: - Mama, ce seamana astia cu noi!... - Ai dreptate, fiule. Doar sunt rude de-ale noastre mai indepartate... raspunse mama gorila, dupa ce trecu satra.


Bula: - Sunt intr-un mare necaz! Strula: - De ce ? Bula: - Am vazut un soarece in casa mea! Strula: - Oh, ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa-ti pui o capcana. Bula: - Nu am niciuna. Strula: - Ei bine, atunci, cumpara una. Bula: - Nu-mi pot permite . Strula: - Pot sa-ti dau eu pe a mea, daca vrei. Bula: - Asta suna bine. Strula: - Tot ce trebuie sa faci este sa pui doar niste branza in capcana, pentru a atrage soricelul. Bula: - Nu am nici o branza. Strula: - Bine, atunci, ia o bucata de paine si pune un pic de ulei pe ea ,apoi pune-o in capcana. Bula: - Nu am ulei. Strula: - Ei bine, atunci pune doar o mica bucata de paine. Bula: - Nu am paine. Strula: - Atunci ce cauta soarecele ala in casa ta? Nu mai fa nimic! O sa plece singur!


O masina calca un cocos... Soferul o linisteste pe gospodina indurerata: - Voi face totul ca sa nu simtiti pierderea! - Atunci va rog sa poftiti in curte, gainile sunt deja nerabdatoare!