Bancuri Animale

Calul si magarul prieteni buni stau la o sueta. Calul: - Mai magarul, uite o poza cu mine din 2005, de la campionatul de trap de la Roma, unde am luat bronzul... - Frumos! Felicitari! Dupa vreo 10 minute: - Magarule, uite o poza cu mine din 2008, de la campionatul de viteza de la Paris, unde am luat argintul... Magarul ofticat scoate si el o poza cu o zebra si spune: - Calule, uite o poza cu mine din 2001 cand jucam la Juventus!


Iepurasul il batea mereu pe lup la sah. Intr-o zi, lupul il intreaba: - Bai, iepurasule, ce faci de castigi mereu? - Lupule, eu fac mereu o partida de sex inainte sa joc sah. A doua zi, inainte sa plece lupul la sah, se duce in bucatarie la lupoaica si o ia pe la spate. Lupoaica exclama: - Ooh, iepurasule, iar te duci sa joci sah?!


La piata, Ion vinde un cocos. Se apropie un cumparator: - Cat ceri pe el ? - Trei sute de mii. - Dar gainile le calca? - Calca gaini, rate, gaste, curci, si cainele, si porcu! - Pai, atunci de ce il vinzi ? - De la o vreme se uita lung si la mine...


In Satu Mare un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba barmanul: - Nu va suparati, aici serviti unguri? - Da, cum sa nu, luati loc! Ce va aduc? - Mie o bere si lui doi unguri!


Merge iepurasul prin padure si gaseste doua pistoale. Se intalneste cu vulpea: - Vulpeo, pac pac (trage doua focuri in aer), in aceasta padure, pac pac, este un munte de rahat, pac pac, pe care daca nu o sa-l mananci, pac pac, te impusc, pac pac... Vulpea mananca rahatul si pleaca. Se intalneste iepurasul si cu veverita, si cu lupul, si intr-un tarziu cu ursul: - Ursule, pac pac (trage doua focuri in aer), in aceasta padure, pac pac, este un munte de rahat, pac pac, pe care daca nu o sa-l mananci, clic clic, il mananc eu...