Bancuri Animale

Un papagal a intrat pe fereastra unui apartament si gasind un pahar cu whisky, l-a sorbit pe tot. Mai greu cu zborul la intoarcere ... Venind in picaj, se loveste de un BMW. Soferul, milos, ia papagalul si il du e acasa, il pune intr -o colivie, ii pune apa, paine... Se trezeste papagalul, se uita in jur... apa... paine... gratii... si zice: -Bai frate, sa vezi ca l-am omorat pe ala cu BMW-ul!


Un urs si un iepuras , se plimbau prin padure. Ursul, cat pe ce sa calce o broscuta. Iepurasul : - Ursule, vezi sa nu calci broscuta! Si ursul o ocoleste. Broscuta se transforma intr-o zana si zice: - Ce suflet bun aveti amandoi, va voi indeplini pe rand 3 dorinte! Ursul : - Imi doresc, in toata padurea asta, toti ursii sa fie ursoaice, eu sa fiu singurul mascul. - Asa sa fie! Iepurasul : - Eu vreau o casca de motociclist. Ursul : -Bai da prost esti, iti dai seama ce-ti poate oferi zana?...tu vrei casca de motociclist... Iepurasul : -Eu asta imi doresc. Zana : -A doua dorinta ! Ursul : -Vreau ca toti ursii din tara sa fie femele. Eu sa fiu singurul mascul. Zana : OK. Iepursul : -O motocicleta cu plinul facut. Zana : -Bine ! Ursul : -Vreau ca toti ursii de pe intreg globul sa fie femele. Eu sa fiu singurul mascul. Zana : -Asa sa fie! Iepurasul isi pune casca, urca pe motocicleta, demareaza si din mers isi expune a treia dorinta : - Si ursul sa fie poponaaaar !


Ingrijitorul se uita foarte atent in gura crocodilului. - Ce are? intreaba un vizitator? - Inca nu stiu. Medicul veterinar n-a mai iesit de acolo, de vreo jumatate de ora...


Iepurasul suna la usa vulpii. Ies puiandrii... - Ce vrei iepurasule? - Unde e mama voastra? - E la baie, spala rufe. - Daca tot e la baie, sa faca si ea o baie ca am chef sa fac dragosate cu ea! - Auzi mama ce zice iepurasul, vrea sa faca dragoste cu tine! Auzind una ca asta, vulpea se ia dupa iepuras iar acesta face ce stie el cel mai bine: O ia la sanatoasa! Vulpea dupa el. La un moment dat iepurasul sare printre niste crengi. Vulpea il urmeaza si ramane blocata intre ele. Iepurasul profita de ocazie, se duce in spatele ei si se apuca de treaba ... Dupa ce termina, se duce in fata ei si zice : - Vezi fa ? Puteam sa ti-o trag si acasa, dar imi era rusine de copiii aia!


In padure, pe o motocicleta, se plimbau tantarul si elefantul. Tantarul conducea, elefantul in spate se tinea bine de tantar. Ia tantarul o curba si se rastoarna cu motorul. Elefantul ii zice: - Ba, tantare, traiti-ar familia, am copii acasa...vrei sa ma omori? La care tantarul: - Frate, scuza-ma,mi-a intrat o musca in ochi!