Bancuri Animale

Gaina gasi niste oua vopsite si se aseza bucuroasa la clocit. Le vede cocosul: - Nemernico! Ce oua sunt alea? M-ai inselat cu paunul???


Un câine fugea prin deşert în cercuri din ce în ce mai mari. O cămilă, văzându-l, îi spune: - Ce-ai păţit, căţelule? - Dacă nu găsesc repede un copac, fac pe mine!


Un tip a cumparat un flacon de VIAGRA si dupa ce si-a luat o pastila, a uitat flaconul deschis pe masa. Papagalul sau le-a inghitit pe toate! A inceput sa transpire si sa-l ia cu calduri... Stapanul, pentru a-l salva, l-a bagat in frigider. Dupa vreo ora s-a dus sa-l scoata. Surpriza ... Papagalul era si mai transpirat. -Pyky !!!! Credeam ca ai inghetat! Dar tu esti mai transpirat...Cum vine asta? Papagalul: - Bai vericule, tu crezi ca e asa usor sa cracanezi toti puii aia inghetati?


Un tip speriat intră într-un restaurant: - Al cui este pitbull-ul de la intrare? Un tip îi răspunde plictisit: - Este al meu, care-i problema? - Imi pare rau sa va anunt, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv. - Imposibil, câinele meu să fie omorât de un caniche… Mă faceţi să râd. Cum se poate ca o javră prăpădită să-i facă asta fiarei mele? - Cred că pitbull-ul dv. s-a înecat în timp ce îmi mânca caniche-ul…


Iepurasul se duce la vulpe la vizuina si bate la usa. Iese o vulpita mica. Iepurasul: -Ma-ta-i acasa? Vulpita: -Nu. Iepurasul: -Sa-i spui ca a venit iepurasu si a zis ca vrea sa o frece... Ziua 2 la fel. Ziua 3 la fel. Ziua 4 se supara vulpea si raspunde ea. Iepurasul cand o vede, o ia la fuga. Vulpea dupa el. La un moment dat apare in fata o scorbura. Iepurasul coteste brusc si vulpea intra cu capul in scorbura si ramane intepenita. Iepurasul (frecandu-si labutele): -Acu' nu ca as vrea neaparat, dar le-am promis la aia mici...