Bancuri Animale

- Cum se numeste un om care creste pasari? - Pasarar. - Dar atunci cum se numeste unul care creste feline? - Felinar.


- Care este cel mai molipsitor animal? - Rasul.


La un coafor, patronul a instalat un papagal colorat la intrarea in salonul lui. De fiecare data cand o blonda trece prin fata salonului de coafura, papagalul ii striga: - Ei, Curva! Ei, Curva! Intr-o zi, saturata de pasare, fata intra in salon si se plange patronului. Pentru a-l pedepsi, patronul decide sa vopseasca papagalul in negru. Cateva zile mai tarziu, blonda trece din nou prin fata salonului de coafura si papagalul ramane mut. Mirata, tanara se opreste si-i spune: - Hei! Acum nu mai spui nimic? Nu mai faci pe smecherul?! Papagalul ii raspunde cu calm: - Cand sunt in smoking, nu vorbesc cu curvele!


Fat Frumos ii zice calului: - Ba, calule, stai aici pe loc, eu urc in turn la Ileana Cosanzeana, da' daca vine zmeul, sa sar drept pe tine si sa fugim. Calul, ce sa zica, asta-i misia lui ingrata.. Fat Frumos urca, dupa un timp aud ciocanituri la usa. Fat Frumos se azvarle pe fereastra, Ileana se aranjeaza, deschide, cand colo, la usa, calul. - Bai, spune-i lu' Fat Frumos c-afara ploua, asa ca-l astept aici.


Cioara gaseste o bucata de cascaval. Din tufari iese vulpea, ii da una dupa cap, cascavalul cade, vulpea il ia si pleaca. Cioara in soc: - Ohooo,... simtitor s-a mai scurtat fabula...