Bancuri Animale

Intr-o zi, in padure se intalneste iepurasul cu vulpea si-i zice: - Vulpito n-ai vrea sa facem si noi ceva? - Mi-ar placea dar vreau sa raman virgina. - Asta nu-i o problema. Cunosc eu pe cineva care te poate coase la loc. Cei doi se pun pe treaba si dupa aia iepurele o duce la un arici care o coase la loc. A doua zi lupul ii propune acelasi lucru. - Mi-ar placea dar chiar vreau sa raman virgina. - Asta nu-i o problema. Te duc la un prieten si te coase la loc. Vulpea accepta iar apoi lupul o duce la arici si acesta o coase din nou. A treia zi si ursul ii propune. - As vrea dar vreau sa raman virgina. Ursul ii spune acelasi lucru ca si ceilalti doi, iar dupa ce-si termina si el treaba o duce si el la arici pentru "reparatii". Vazand-o din nou, ariciul exclama suparat: - Daca stiam ca esti asa curva, iti puneam fermoar!


Un cocos vine in fiecare dimineata in cotetul celor 10 gaini. Pe 9 dintre ele le saruta, ultimei ii smulge o pana. Si-asa zi de zi pana cand ultima se zburleste la el si-l intreaba: - Pe celelalte 9 le saruti, dar mie imi smulgi mereu cate o pana! De ce?? Cocosul o fixeaza in priviri si-i raspunde suav: - Pe tine te vreau goala iubito!


Intr-o zi iepurasu statea pe marginea unei prapastii si urla cat putea: - Calule, calutule! Trece ursul pe langa el si-i zice: - Ba, iepure, taci ca ma doare capu! - Calule, calutule! - Ma, iepure taci, nu intelegi?! - Calule, calutule! - Iepure, taci ca te bat de-ti suna apa-n cap! - Calule, calutule! Nervos, ursu sare la iepure sa il loveasca, acesta se fereste si ursu cade in prapastie. - Ursule, ursutule!


Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii da o bata peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunandu-i: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!


Iepurasul si gagica-sa iepurina sunt urmariti de mai multi caini. In ultimul moment reusesc sa se ascunda intr-o gaura in pamant. Prietena sa spune: - Ei si acum ce facem? - Foarte simplu, spune iepurasul, stam aici pana le suntem numeric superiori...