Bancuri Animale

O femeie vrea sa cumpere un papagal si se duce la un Pets Store. Vanzatorul o avertizeaza ca papagalul pe care l-a ales sa-l cumpere e ieftin pentru ca vorbeste vulgar fiind adus de la un bordel. Cand femeia ajunge acasa papagalul incepe sa ciripeasca: - Bordel nou, matroana noua! Cand intra fetele femeii, papagalul zice: - Bordel nou,curve noi! Apoi intra si sotul femeii iar papagalul comenteaza: - Buna Danut!


Doi porci se intalnesc la un cerc de spiritism. Unul dintre ei il intreaba pe celalalt: - Tu ce crezi ca e dincolo de Craciun?


Doi miriapozi, el si ea, se pregateau sa faca copii. Dupa 3 ore de giugiuleli, zice el: - Hai, nu fi rea, spune-mi, intre care picioare e!


- Doi melci pe spatele unei broaste testoase : - Tine-te bine! Demaram!


Iepurasul se duce la vulpe la vizuina si bate la usa. Iese o vulpita mica. Iepurasul: - Ma-ta-i acasa? Vulpita: - Nu. - Sa-i spui ca a venit iepurasu si a zis ca vrea sa o frece... Ziua 2 la fel. Ziua 3 la fel. Ziua 4 se supara vulpea si raspunde ea. Iepurasul cand o vede, o ia la fuga. Vulpea dupa el. La un moment dat apare in fata o scorbura. Iepurasul coteste brusc si vulpea intra cu capul in scorbura si ramane intepenita. Iepurasul (frecandu-si mainile): - Acu' nu ca as vrea, dar le-am promis la aia mici...