Bancuri Animale

Pe piatra funerara a unui catar, mascota unitatii, statea scris: - "Aici zace catarul John, care a lovit cu copita un capitan, trei sergenti, zece soldati si o grenada..."


Mos Craciun catre lup, in padure: - De cate ori sa-ti mai spun: NU sunt Scufita Rosie!


Tata si cu fiul mergand pe strada vad doi caini: - Tata, dar ce fac cainii ceea? - Vezi tu, fiule, cainele care se afla deasupra, si-a ranit laba si nu poate merge, iar cel care e dedesubt este foarte bun si-l ajuta sa mearga. - Tata, dar de ce pei buni tot timpul cineva ii "calareste"?


- Cum iti dai seama daca un catelus este mascul sau femela? - Ii pui ceva de mancare in farfuriuta iar daca e bucuros, e mascul, daca e bucuroasa, e femela.


Iepurele si Lupul joaca saptamanal sah si inevitabil invinge Iepurele. Disperat Lupul il intreaba: - Spune-mi Iepuras cum faci de castigi mereu? - Foarte simplu: inainte de fiecare partida trec pe la prietena mea si fac o repriza sanatoasa de amor ca sa ma stimulez. Lupul prinde ideea si inainte de urmatoarea partida isi cauta sotia prin casa. Ajunge in bucatarie unde Doamna Lup pregateste mancarea si sare pe ea. Doamna Lup surprinsa: - Ce-i Iepuras, iarasi mergi la sah?