Bancuri Animale

Era odata o blonda care avea o papagalita. De fiecare data cand blonda intra in casa se ducea in fata oglinzii si isi spunea: - Sunt frumoasa,sunt sexi si imi place sa ma f*t! Iar papagalita inregistra automat Intr-o zi vine popa cu sfintitul pe la ea acasa, ii observa pasarea si ii zice: - Ce pasarica frumusica aveti, stie sa vorbeasca? La care papagalita ii raspunde: - Sunt frumoasa,sunt sexi si imi place sa ma f*t! Popa ofensat de cele auzite ii spune: - Ce fel de limbaj ii asta? Eu am doi papagali acasa, aa vedeti ce evlaviosi sunt, citesc din biblie, tin post si se roaga de 10 ori pe zi. Eu zic sa mi-o imprumutati pentru cateva zile ca scot io dracii din ea. Ajuns acasa popa o pune in cusca cu ceilalti doi papagali. Unul dintre ei o intreaba: - Pe tine cum te cheama? La care papagalita raspunde cu cele invatate: - Sunt frumoasa,sunt sexi si imi place sa ma f*t! Atunci papagalul ii zice celuilalt papagal cu zambetul pana la urechi: - Vezi ma p**a ca nu ne-am rugat degeaba!


O rama batrana se confeseaza alteia: - De 20 de ani traiesc cu el si abia acum am observat ca este un siret...


Iepurasul, ursul si lupul stateau la coada sa intre la vulpe, curva padurii. Primul intra ursul, dupa vreo ora, iese extenuat total si le zice celor doi prieteni ai sai care isi asteptau randul: - Pfoaiii, ce carja i-am daaat! Intra si lupul, dupa vreo 2 ore, iese extenuat, cu blana zburlita: - Ce carja i-am dat si eu! Vine si randul iepurasului...trece o ora, trec doua,... dinauntru se aud zgomote, busituri... dupa trei ore iese iepurasul zambitor si binedispus si le spune celorlalti doi: - Baieti nu stiu unde ati gasit voi carja, dar eu am dat cu scaunul!


Savantul Bula studiaza un purice in laborator. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga: - Sari! Puricele sare... Bula ii taie picioarele, il aseaza din nou pe hartie si striga: - Sari! Puricele nu mai sare... Constiincios, Bula noteaza: "dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude"!


Cred ca viata de pinguin e maxim de frustranta. Chiar si atunci cand esti serios,suparat, sau ai un acces de furie, tot simpatic esti.