Bancuri Animale

- De ce intr-un stol de pasari calatoare,o parte este intotdeauna mai lunga? - Pentru ca in partea aia zboara mai multe pasari.


- Imaginati-va ca sunteti intr-un lac plin cu crocodili fiorosi. Ce faceti ca sa scapati de ei? - Va opriti din imaginat!


-Ce a facut ciobanul cand a vazut girafa la gradina zoologica? S-a scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga si a zis: -Animalul asta nu exista!


Ion venea cu vaca de la pascut Pe drum se intalneste cu un vecin care era cu masina. - Ce faci mai Ioane? - Iaca si eu ma indrept spre casa. - Pai hai ca te duc eu, leaga vaca de masina si hai sa mergem. Leaga Ion vaca de masina si pornesc la drum. La un moment dat vaca alerga cu limba scoasa in partea stanga, speriat soferul il intreaba pe Ion: - Ce are vaca ta de alearga cu limba scoasa? La care Ion ii raspunde calm si linistit: - Stai ma fara grija, semnalizeaza depasirea!


Ursul, lupul si magarul la carciuma din padure: - O sticla de vodca! ceru ursul. - O sticla?! se mirara ceilalti doi. - Da, mai baieti! Am o treaba cu o ursoaica si vreau sa fiu tare! - O sticla de vodca! ceru si lupul. - O sticla?! se mirara ceilalti doi. - Da, mai baieti! Am o treaba cu o lupoaica si vreau si eu sa fiu tare! - O cinzeaca de vodca! ceru si magarul. - Numai o cinzeaca?! se mirara ceilalti doi. - Mai baieti, eu scula am, beau doar ca sa-mi sclipeasca ochii...