Bancuri Animale

Un cangur scapa de la zoo. Urmarire, furisari, in final cangurul e capturat si adus inapoi la zoo. Directorul pune sa fie inaltat gardul arcului de la trei la cinci metri. A doua zi, iar evadeaza cangurul, iar urmariri, etc, este din nou adus inapoi si directotul pune sa fie inaltat gardul la sapte metri. Gorila din cusca de alaturi intreaba cangurul: - Cat de inalt trebuie astia sa faca gardul ca sa nu mai poti evada? - Pot sa-l faca si de 100 de metri daca lasa poarta deschisa!


Iepurasul se duce acasa la leoaica si ii gaseste pe leuti jucandu-se: - Ba mata-i acasa ? - Nu nene iepurasule. - Sa-i spuneti ca o f*t. - Bine nene iepurasule. Vine leoaica acasa: - Ei copii m-a cautat cineva? - Da, a venit nenea iepurasul si a zis ca te f**e. - Hmm! Bine copii jucati-va putin aici ca eu mai am o treaba cu iepurasul. Il cauta leoaica furioasa pe iepuras prin toata padurea si pana la urma il gaseste si il ia la fuga. Fuge iepurasul, fuge si leoaica... in cele din urma leoaica se intepeneste intre doi copaci alaturati Se opreste iepurasul, se intoarce si o f**e pe la spate si la urma ii zice: - Auzi, nu ca tineam neaparat dar le-am promis copiilor.


O femeie suna disperata la medicul veterinar: - Domnule doctor, pisica mea a baut circa 50 ml de benzina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo trei ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca deloc. Ce credeti ca s-a intamplat? - O fi ramas fara benzina?!...


Un stol de pasari zboara in forma de V catre tarile calde. La un moment dat un pui isi intreaba mama: - Mama, chiar trebuie sa-l urmam toti pe cretinul ala din fata? - Ce sa facem, mama, daca el are harta...


Un tip cu o maimuta intra intr-un bar. Se duce omul la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8. Barmanul stupefiat, il intreaba pe tip ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde: - Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc. Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi tip, aceeasi maimuta, acelasi bar. Incepe maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina, o baga in fund, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireata. Barmanul, mirat, se adreseaza tipului: - Ce-a patit maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face! - De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!