Bancuri Animale

Un caine il intreaba pe un cal: - De ce voi caii aveti gaurile nasului asa de mari? La care calul: - Ai incercat vreodata sa te scobesti cu o copita?


Un tanar cumpara o cutie de Viagra. Ajunge acasa, si din greseala, papagalul a mancat toate pastilele! Tanarul, nestiind cum sa-l scoata din calduri, il baga in congelator. Dupa cateva ore, isi aminteste si de papagal, pe care il uitase in congelator. Deschide usa si vede papagalul transpirat tot. Tanarul, mirat, il intreaba: - Ce-ai facut ma? Cum de esti asa transpirat? Papagalul, stergandu-si sudoarea de pe cioc: - Tinere, nici nu ai idee cat de greu e sa cracanezi puii astia congelati


Iepurasul se plimba prin padure si la un moment dat se intalneste cu Ursul: - Ursule, ursule stii ca s-a facut o bere cu numele tau? La care ursul: - Ionel?


Un cal pe marginea unei sosele aglomerate, incerca sa traverseze prin loc nepermis. Un curcan care-l privea de-o vreme de pe gard: -De ce nu te duci ba prostule pe zebra? -Esti nebun?! Suntem veri primari, parintii frati !


- Tu, scroafa, ii zice revoltat motanul Tom pisicutei Mimi, alaltaieri seara cand am facut dragoste, m-ai umplut de purici! - Si pentru soricelul ala sfrijit, ce-ai fi vrut: viermi de matase?!