Bancuri Animale

- Toata noaptea mi-am petrecut-o in compania unei vulpite focoase... - Da?!... Si cum o cheama? - Mozilla Firefox.


Cum gandeste un greier. M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca... Dar cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce sa caut sambata la munca... cand duminica e zi libera!


Lupul si iepurele gasesc un sac mare plin cu mancare in padure, imediat au inceput sa se certe cine sa ia sacul. La un moment dat lupul propune: - Ma iepurila, hai sa facem asa, sacul va reveni celui care reuseste dintr-o lovitura sa-i scoata celuilalt mai multi dinti. Iepurila imediat a cazut de acord cu propunerea. Lupul zice: - Hai tu primul. Isi face iepurele elan si il plesneste peste bot pe lup din toata puterea incat acesta cade lat la pamant. Se scoala lupul, scuipa dintii, ii numara si zice: - Sase. Dupa asta, il apuca lupul de urechi pe iepure si ai aplica asa o lovitura, ca mai mai sa-i rupa urechile. Scuipa iepurila dintii, numara: - Patlu. - Cum ma patru, imposibil! - se mira lupul... - Pana mea, patlu, daca doal patlu dinti aveam?!


- Leule, uite care-i situatia, e plina toata padurea de caca, de pipi, unde te uiti toate tufisurile sunt pline. Asa nu mai putem trai, trebuie facut ceva. - De acord, zice leul, facem un W.C. public. Se apuca ei si fac un W. C. public cu gemulet, cu incuietoare la usa, vopsit roz, mai mare frumusetea Si ca sa nu-l strice cineva, l-au pus pe urs de paza. Lipseste ursul cateva minute intr-o zi, cand vine inapoi, geamul spart W. C. Ancheta mare, aduna leul toate animalele: - Care ati spart ma geamul ? Iese iepurasul amarat in fata: - Eu, leule. - Cum asa ? - Pai sa vezi: stateam eu la rand la W.C. cand cineva dinauntru ma intreaba: "ma, esti mic ?". Zic eu, "da". El zice "ai blana?", eu "da, am". Pac ma insfaca, se sterge cu mine la fund si ma arunca pe fereastra. Uite asa am spart geamul. - Bine ma, hai ca esti amarat, du-te linistit A doua zi iar lipseste ursul, iar geamul spart, iar ancheta. Cine-a spart geamul, iese tot iepurasul in fata. - Tot tu ma, nefericitule, zice leul. - Da, Maria-ta. Asteptam la rand la W.C., m-a intrebat iar care era inauntru "esti mic, ai blana?" dupa care m-a luat si s-a sters la fund cu mine, apoi m-a aruncat pe fereastra. - Gata, zice leul, nasol de tine, poti pleca. A treia zi, aceeasi chestie, iar ancheta. - Cine a spart geamul? intreaba leul. Iar iese iepurasul: - Asta-i culmea, din nou tu, ma? - Da, leule, stai sa vezi cum a fost. Stateam eu pe W. C. azi si aud pe cineva ca misca la usa. Zic: "esti mic?" el zice da, l-am luat, m-am sters la fund cu el si am sarit pe fereastra. - Pai tot tu? - Da, ca era ariciul.


Un tip vine acasa de la serviciu si observa cu stupoare ca in gura dobermanului sau era iepurasul vecinilor. - Dumnezeule! Ce ma fac!? Ma vor uri pe veci de acum inainte! Ia iepurasul din gura cainelui il duce in casa, ii sufla in gura, il apasa pe piept, nimic! Iepurasul era mort. Se gandeste sa-i faca o baie si sa-l lase in cusca lui in speranta ca vecinii vor crede c-a murit din cauze naturale. Zis si facut! A doua zi vinind de la serviciu este intampinat de vecin care ii spune: - Stii ca a murit Pufulete? - Aaa, pai...cum... ce s-a intamplat? - Vecine, s-a intamplat un lucru foarte curios. Noi l-am gasit mort in cusca, l-am ingropat, numai ca a doua zi cineva l-a dezgropat, i-a facut baie si l-a bagat inapoi in cusca!