Bancuri Animale

Pe un drum rau, de care, un taran cu o caruta incarcata cu fierarie si trasa de un magar nu putea urca o colina. Trece un drumet care il ajuta impingind carul din spate. Caruta ajunge in sfirsit in deal, la un drum mai bun. Atunci sateanul multumeste drumetului: - Multumesc, domnule, ca mi-ai ajutat. Cu un singur magar nu mai ajungeam eu in deal.


Doi porci se intalnesc la un cerc de spiritism. Unul dintre ei il intreaba pe celalalt: - Tu crezi in viata dincolo de Craciun?


O ciocanitoare se aseaza pe o creanga. La un moment dat observa doi ochi mari care o priveau dintre frunzele copacului. Ciocanitoarea intreaba: - Bufnito, tu esti? - Nu. Sunt vrabiuta. - Si de ce ai ochii asa mari? - Ma c*c!


La gradina zoologica, animalele discuta despre venirea vacantei: - Spune-mi girafa, unde pleci tu in vacanta? - Ei bine, eu am un gat lung, sotia mea are gatul lung si copiii mei la fel au gatul lung si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge in Africa, acolo unde sunt si alte girafe. Dar tu, ursule polar unde mergi? - Pai eu am o blana groasa, sotia mea la fel are blana groasa si copiii mei la fel au blana groasa si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge la Polul Nord, acolo unde sunt si alti ursi polari. Dar tu, crocodilule, unde mergi? - Ei bine, eu am o gura mare, sotia mea are gura mare si copii mei au si ei gura mare, si cum nu ne place sa iesim in evidenta vom merge in Oltenia.


Doi ursi stau de vorba inainte de hibernare si privesc cum cad frunzele din copaci. Unul din ei zice: - Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc!