Bancuri Animale

Seara la cina, o familie de berze isi fac monetarul. Barzoiul: - Dragii mei azi am produs binisor! Am dus un baietel unui avocat .... A iesit ceva spaga! Tu? Barza: - Eh, am fost la un amarat ... S-a imprumutat ... Tu? Puiul de barza: -Eu am fost la un camin studentesc! Mama ce spaima am bagat in ei!


Trei soareci intr-un bar trageau shot-uri de tequila. Primul toarna un shot, isi umfla muschii si incepe: - Ba fraierilor, voi stiti capcanele alea de soareci pe care le pun bulangiii de oameni cu o bucatica de cascaval inauntru? Ei bine, io desfac dintii aia, fac vreo 20 de tractiuni la capcana, ma invart un pic, iau cascavalul si o sterg, ba!!! Ii sparg pe toti! - Mama , ce tare e asta! Al doilea soricel isi pune tequila, o da pe gat, se scutura si zice: - Brrr, sunteti de rah*t! Stiti voi grauntele alea mici si roz, bobitele alea de grau cu otrava pe care le pun oamenii ca sa ne omoare? Eu iau cateva boabe, le pisez, le pun pe o foita si pac! le trag pe nas! - Ba ... asta e nebun de tot! auzi, se drogheaza cu otrava! Al treilea isi pune si el un paharel, il da pe gat, se incordeaza, se scutura un pic si o ia la fuga. - Unde fugi dementule? - Ma duc sa regulez pisica!


Stateau doi insi la o masa si ciocneau paharele: -Sa fie rau! -Sa fie foarte rau....si tot asa pana cineva i-i apostrofeaza: -Nu-i suficient de rau? Benzina s-a scumpit, mancarea s-a scumpit, salariile s-au taiat... -Apoi, eu am cumparat un caine si ciocneam aldamasul....


Taurul: - Iti aduci aminte la pascut cand eu am vrut si tu n-ai vrut, am insistat si te-am rugat si mi-ai cedat... Vaco! Vaca: - Ti-aduci aminte la pascut cand tu ai vrut si eu n-am vrut, si m-ai rugat si-ai insistat si ti-am cedat, si mi-a placut si-as mai fi vrut, da tu na-i mai putut ...Boule!


Intr-o zi, intr-un restaurant au intrat un leu si un iepure. Proprietarul a ramas uimit, neputandu-si crede ochilor. In restaurant s-a asternut o tacere mormantala si toti au inceput sa-i priveasca pe noii clienti. Proprietarul s-a indreptat spre ei si i-a intrebat: - Ce ati dori sa serviti? - Eu as dori o cafea a spus Iepurasul ... si proprietarul a intrebat: "Iar prietenul dumneavoastra?" Iepurele a ras si a spus: - Credeti ca daca i-ar fi fost foame, am mai fi impreuna aici?