Bancuri Animale

- Ce zice rata? - Mac-mac. - Ce zice pisica? - Miau-miau. - Ce zice porcul? - Iubito, iti jur, e doar o colega!


Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa faca mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul vorbitor al capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii: - Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie! - Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa! - Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul cateva zile plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant. Pana la urma papagalul rupe tacerea si zice: - Ma dau batut. Unde e vaporul?


Ce este un sarpe? O rama hranita in mod stiintific. Ce este un sarpe boa? Un sarpe aprovizionat de gospodaria de partid. Ce este o zebra? Un cal care a intrebat de ce serpii boa se aprovizioneaza la gospodaria de partid.


Un trecator trece pe langa o poarta pe care scria "Atentie ,caine rau!". Spre mirarea lui, cand se uita in curte, vede o javra mica si amarata. Trecatorul,mirat, intreaba: - Dar cum poate un catel atat de mic sa fie rau? Catelul ii raspunde: - Sunt rau ca nu pap tot laptele!


Doi struti la o discutie: - Ai idee oare de ce bagam noi capul in nisip? - Nu stiu de ce o faci tu, dar eu caut petrol!