Bancuri Animale

Amantul: - Asculta, eu stiu o pozitie super. Te pui in pozitia cainelui, sprijinita de pervaz, eu ma urc pe candelabru si de acolo sar, direct in tine. Femeia: Nuuu. Am un papagal vorbitor si o sa-i spuna totul sotului. Papagalul: Taiati-mi limba, dar eu trebuie sa vad asa ceva!


- Ce face o blonda cand se intalneste cu o vulpe? - O intreaba: "Cat ai dat pe blana?"


Marea Adunare a crocodililor de pe Nil. Fiecare crocodi incepe sa-si spuna activitatea. Primul crocodil: - Bai, sa vedeti ce mi s-a intamplat intr-o zi: inotam prin Nil, si aveam o foame!... Numai ce vad pe mal o blonda apetisanta in bikini si sutien. Am zis ca o mananc si inot spre ea si inot si cand s-o inhat... imi arunca sutienul pe ochi... si nu mai vad! Al doilea crocodil: - Asta nu e nimic... Sa vedeti ce am patit eu: inotam intr-o zi prin Nil si aveam o foame!... Numai ce vad pe mal o blonda apetisanta in bikini si fara sutien. Mama, ce sani! Am zis ca o mananc si inot spre ea si inot si cand s-o inhat... imi arunca bikini pe ochi... si nu mai vad! Al treilea crocodil: - Hmm, sa vedeti ce am patit-o eu: inotam intr-o zi prin Nil si aveam o foame!... Numai ce vad pe mal o blonda apetisanta fara bikini si fara sutien. Mama, ce forme!... Am zis ca o mananc si inot spre ea si inot si cand s-o inhat... mi se scoala "carma" si o iau la dreapta!


O gaina "produce" un ou de jumatate de kg. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina: - Cum ati reusit performanta? - Secret de familie. - Planuri de viitor? - Sa fac un ou de 1 kg . Il iau in blituri si pe cocos: - Cum ati reusit performanta? - Secret de familie. - Planuri de viitor? - Sa-i sparg fata strutului!


Iarna in padure, ger uscat, ninsoare cat cuprinde. Un urs se plimba furios. Rupe un brad, apoi da cu piciorul intr-un copac, urla la lup... Manios rau de tot. Merge si bodoganeste: - Pentru ce mi-a trebuit sa beau cafeaua aia in septembrie?