Bancuri Animale

Iepurasul se duce la brutarie si intreaba: - Aveti paini mici, mici, mici de tot? - Nu avem iepurasule. A doua zi la fel: - Aveti paini mici, mici, mici de tot? - Nu avem iepurasule. Se gandesc cei de la brutarie sa faca paini mici, mici, mici de tot pentru iepuras si il asteapta urmatoarea zi sa le cumpere. Vine iepurasul si intreaba: - Aveti paini mici, mici, mici de tot? - Da, avem iepurasule. -Ha, ha,ha, sa vedem cine vi le cumpara.


La ora de biologie, profesoara il intreaba pe Bula: - Bula, spune-mi, cum faci diferenta dintre o vaca si un taur? Bula: - Cand mulgi taurul, el zambeste!


Doua furnici mergeau pe bicicleta. Una se opreste iar cealalta o intreaba: - Ce s-a intamplat? - Mi-a intrat o musca in ochi!


Sarea o broscuta fericita prin padure si tot tapaind vesela intalneste o broasca ghicitoare: - Broasca ghicitoare, imi zici si mie viitorul? - Da. Saptamana viitoare vei face fericita o tanara frumoasa. - Chiar asa?! Ma va saruta si ma voi preface in print? - Nu, va lua o nota de zece la biologie.


De ce sunt cainii mai buni ca femeile: 1. Cu cat esti mai departe, cu atat cainele va fi mai bucuros sa te vada. 2. Cainii nu observa daca ii strigi cu un alt nume de caine. 3. Cainilor le place cand lasi o gramada de lucruri pe covor. 4. Parintii unui caine nu te viziteaza niciodata. 5. Cainii accepta faptul ca trebuie sa ridici vocea ca sa te faci inteles. 6. Nu trebuie sa astepti niciodata sa fie gata un caine, ei sunt gata oricand. 7. Cainilor li se pare amuzant cand esti beat. 8. Cainele nu te trezeste noaptea sa te intrebe: ,,Daca as muri, ai lua un alt caine?" 9. Cainilor le place sa mearga la vanatoare sau pescuit. 10. Un caine te-ar lasa sa-i pui o lesa fara sa te faca pervers. 11. Cand un caine pleaca, nu iti va lua jumatate din ce ai.