Bancuri Animale

In timp ce zbura, prin fata unui vultur trece o vulturita. Vulturul se excita teribil si asta-l dezechilibreaza in zbor. O cioara-l intreaba: - Ce faci vulturule? - Zbor cum vrea p**a mea!


Doi berbeci stateau in staul si priveau cum se pregatete ciobanul sa tunda oile: - Striptease, striptease....uraaaaaa!!!


Dick a reusit in sfarsit sa o aduca pe Sally in patul lui. - Ce ti-ai dori acum? intreba el. - As vrea sa citesc ziarul de astazi - ii raspunde fata. - Bine - ii spune el. Hai ca-mi trimit cainele sa-l cumpere. Ii dau 50 de euro si el este atat de inteligent incat imi va aduce inapoi tot restul. Spunand acestea, Dick ii da cainelui o bancnota de zece dolari si-l trimite dupa ziar. O ora mai tarziu, Dick si Sally pleaca in cautarea cainelui si-l gasesc pe acesta la coltul strazii, facand dragoste cu o catea. - A mai facut pana acum asa ceva? - intreba Sally. - Nu, raspunde Dick, dar acum este prima data cand i-am dat atat de multi bani...


Un tantar se aseaza pe gatul lui Dracula si-l pisca. Dracula il striveste cu palma si zice: - Nu vrei sa-l respecti pe taticu?


O turma de porci mistreti s-a stabilit intr-un parc din Cluj. Primaria se gandeste acum sa le puna 300 de euro in buzunar si sa-i trimita inapoi acasa.