Bancuri Animale

- Ce obtii daca incrucisezi un cocos cu o bufnita? - Un cocosel care sta "treaz" toata noaptea...


In praful de la marginea strazii o gaina scormoneste insistenta dupa rame. Trece pe acolo un tir si-o calca. Gaina zace o vreme in praful de pe drum, dupa care isi revine si, scuturandu-se, zice: - Asta da, cocos...


Un vanator pleaca intr-un safari cu soacra si cu sotia. Intr-o seara soacra se rataceste prin jungla, astfel ca vanatorul si sotia pleaca sa o caute. Dupa ore de cautari, o gasesc intr-un tufis, impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii. Vazand asta sotia zice vanatorului: - Hei, ce facem acum?! - Nimic, draga mea, raspunde vanatorul. Leul asta s-a bagat singur in treaba asta murdara, asa ca lasa-l sa se descurce singur!


Trei rechini stateau de vorba pe fundul oceanului. Zice primul: - Ma fratilor, eu nu stiu ce sa ma mai fac, mi-e o greata de-mi vine sa-mi vomit si matele. In urma cu doua saptamani s-a scufundat un vapor frantuzesc plin de frantuzoaice. Le-am halit fratilor si de-atunci ragai numai Channel 5. - Ooo, asta nu-i nimic, zice al doilea, eu de cateva zile-s tot beat. In urma cu o saptamana s-a scufundat un vapor cu scotieni. Au fost deliciosi dar de-atunci nu m-am mai trezit din betie. - Bagatele, zice al treilea, eu de ceva timp incoace am fundul franjuri. In urma cu o luna s-a scufundat un vapor cu generali rusi si de-atunci scot numai stele-n cinci colturi!


Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba: - Asa mic si deja ti-a crescut mustata ? - Si tu asa mare si tot fara sutien?