Bancuri Animale

- Ce faci melcule? Unde fugi asa? - Ce sa fac, raspunde melcul, vine D.N.A.-ul sa ma aresteze. - Pai de ce? - Pai eu - casa, tata - casa, mama - casa, soru-mea - casa... De-asta. Sta ursul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge,... si fuge... Se intalneste cu cocostarcul. Cocostarcul il intreaba: - Ce faci ursule? De ce fugi asa? - Ce sa fac, raspunde ursul, fug, ca s-ar putea sa ma cerceteze DNA-ul. - Pai de ce? - Pai: eu - blana, tata - blana, mama - blana, soru-mea blana... De asta. Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge, si fuge... Se intalneste cu maimuta. Maimuta il intreaba: - Ce faci cocostarcule? Unde fugi asa? - Ce sa fac, raspunde cocostarcul, fug, ca s-ar putea sa vina DNA-ul sa ma cerceteze. - Pai de ce? Eu pe picior mare, tata pe picior mare..., mama pe picior mare... soru-mea pe picior mare... O rupe si maimuta la fuga. Si fuge si fuge si fuge... se opreste deodata brusc si exclama: - Dar eu de ce naiba fug? Eu - cu curul gol, tata cu curul gol, mama cu curul gol, soru-mea cu curul gol...


Pe o campie doi cai stateau de vorba: - Stapanul e aproape orb. Sa vezi ce o sa-mi bat joc de el cand trece pe aici. O sa fac "Muuu"... Si asa a inceput tot scandalul cu carnea de cal.


De Paste, un iepuras picta firmituri cu bormasina. Trece o meduza in picaj pe langa el si-i ureaza: - Paste fericit, iepurasule. - Nu, mersi... Incerc sa ma las de iarba...


La gradina zoologica ghidul explica despre elefant: - Elefantul este animalul cel mai mare care exista pe uscat... Doamna, nu va apropiati de coada elefantului! Elefantul mananca opt duzini de banane, sase tone de fan si patru tone de diverse alte fructe... Doamna, doamna, va rog nu stati in spatele elefantului! Doamna, doamna... Eh, la naiba... George, ada lopata si dezgroap-o!


Un apel telefonic la 3 jumatate dimineata: - Alo, spuneti-mi va rog, am nimerit la Asociatia pentru Protectia Animalelor? - Vai,... saracutul de tine, dar cine te-a suparat la asa ora, Boule?