Bancuri Animale

Ii prinde Imaratul Rosu pe englez, francez si roman si le spune: - Va pun incercare, iar cel care se ispraveste cel mai bine, va primi fata mea de sotie si jumatate de imparatie. Provocarea este urmatoarea: fiecare este inchis timp de o luna intr-o camera cu un sac de pesmeti si un doberman, cel care reuseste sa invete dobermanul mai multe comenzi, acela castiga. Trece o luna. Iese englezul, slabanog si dobermanul gras. Il primeste Imparatul Rosu: - Spune ce ai reusit sa-l inveti pe doberman. - Sezi, Culcat. - cainele executa. Iese francezul nici gras nici slab si cainele la fel, el a invatat cainele comenzile: - Sezi, Culcat, Aport, Latra. Iese Romanul grasut, bine merci iar cainele slab de-l lua vantul. Regele cere sa-i demonstreze ce a reusit sa faca. Romanul: - Latra. Dobermanul, cu tristete uitandu-se in ochii omului: - Ioane, da-mi te rog un pesmete.


Stiati ca unii lei pot face dragoste chiar si de 50 de ori pe zi. Din pacate, noi ne tragem din maimute.


Sunt exact ca si gradina zoologica din centru: n-am niciun leu.


Apartamentul unui barbat a fost invadat de gandaci. Acesta a incercat toate metodele, dar acestia nu mureau. Fiind deja disperat, se duce la ghicitoare. Aceasta ii spune: - Deschide usa si spune cuvintele "Gandacilor! Plecati din casa mea." Dar fii atent sa nu zambesti, ca de altfel nimic nu se primeste. Se duce omul acasa, deschide usa si pe un ton autoritar spune: - Gandacilor!! Plecati din casa mea. Si minune, gandacii, ascultatori, incep sa paraseasca locuinta. Ultimul asa de trist s-a uitat la om, dupa care si-a continuat drumul. Omul neputandu-se abtine de la o asa priveliste, bufneste in ras. Ultimul gandac se opreste, se intoarce la om, incepe a zambi si striga celorlalti: - Fratilor, hai ma inapoi ca el a glumit.


La circ se da anunt ca se angajeaza dresor de lei. Se prezinta un tip si o tipa bine dotata. Directorul: - S-o lasam pe domnisoara mai intai... Si adauga apoi catre ingrijitor: - Baga ma leul ala abia primit din Bengal. Tanara se duce in arena, leul intra si el, ea nu-l slabeste o clipa din ochi si incepe sa se dezbrace. Goala pusca se aseaza in fund, desface picioarele, si, cu degetul aratator cheama leul catre ea. Leul se apropie si incepe sa-i linga talpile. Tanara adreseaza leului cateva sunete necunoscute. Leul incepe sa o linga pe picioare, din ce in ce mai sus, pana ce ajunge "acolo", unde se pune pe lins serios. In extaz, directorul circului il intreaba pe celalalt candidat: - Ia zi, tu poti sa faci asa ceva? - Sigur ca da, numai scoateti leul ala din arena!