Bancuri Animale

- Doctore, nu i-ati putea admininstra sotului meu un medicament pentru a visa noaptea peste? - De ce? E cumva pescar? - Nu, dar de vreo doua luni viseaza noapte de noapte vrabii. - Si ce va deranjeaza, pesti sau vrabii, nu e totuna? - Nu, daca ar visa pesti, nu ar mai ciripi.


- Ce face iepurasul pe campie? - Paste fericit !


Animalele se plimba cu avionul. Rata ii da o palma ursului si spune: - Da ba o tigare! Ursul se executa. Dupa cateva clipe: - Da ba un foc! Ursul ii da. Dupa 10 minute faza se repeta. Vine vulpea din spate, sa se dea rotunda, ii da o palma ursului si ii cere o tigare. Ursul se enerveaza, ia rata si vulpea si le arunca din avion. La care rata catre vulpe: - Vulpe, stii sa zbori? - Nu! - Si atunci de ce faci figuri in avion?


Leul aduna toate animalele si le zice: - Am pentru voi doua vesti : una buna si una rea ! Cu care sa incep? - Cu cea buna. - Azi, la noi in jungla s-a adus un vagon de prezervative. - Ura! Ura! In sfarsit o sa ne f*tem cat vrem. Dar care e vestea proasta? Leul ridicandu-l pe iepure de urechi: - Prostul asta le-a descarcat cu furca!


- Cum se sinucide un melc? - Se uita in priza.