Bancuri Animale

Gandirea cainelui: Hei, omul asta cu care traiesc ma hraneste, ma iubeste, ma duce la doctor cand sunt bolnav... Sigur este zeu! Gandirea motanului: Hei, omul asta cu care traiesc ma hraneste, ma iubeste, ma duce la doctor cand sunt bolnav... Sigur sunt zeu!


Fetelor, tineti minte! Pinguinii sunt randunicile care au mancat dupa ora 18!


- Ce are 2 ochi si 150 de dinti? - Un crocodil. - Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi? - Un autobuz cu pensionari.


Reporterul la Avicola. - Si, cate gaini aveti aici? - 6.000... - Si cocosi? - Unul ... - Si face fata un cocos la 6.000 de gaini? - Face fata doar la cele mai vagaboante, la restul face normal ...


Iepurasul statea si el intr-o zi si muncea de zor dupa o buturuga. Trece si Ursul pe acolo: - Ce faci tu acolo, Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Ursul nu prea pare convins ca Iepurasul stie cu cine are de-a face: - Bine mai Iepurasule, daca tu zici asa... Pleaca ursul si dupa un timp trece si Vulpea pe acolo: - Ce faci tu acolo, mai Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Vulpea cand aude de asa ceva devine foarte ingrijorata si se pregateste sa se care cat mai repede de acolo: - Treaba ta, Iepurasule. Eu nu ma amestec in afacerile tale... Vulpea pleaca mai departe in graba mare. Dupa un timp trece si LUPUL pe acolo: - Ce faci ma tu acolo, Iepure? - Hmm, Ihm,... Aaa,... Uite... imi curat si eu pistolul si vorbesc prostii!