Bancuri Animale

Intr-un magazin cu papagali, o domnisoara interesata: - Cat costa acesta? - 500 euro! - Dar acesta? - 300 euro! Neputandu-si permite asemenea preturi il intreaba pe vanzator: - Dar ieftini nu aveti? - Ba da, unul la 1 euro, dar e vai de mama lui si injura. - Il iau pe acela. Ajunge acasa si da la o parte panza ce proteja colivia, moment in care papagalul incepe sa o injure si sa ii spuna ce casa de cacat are si ce mizerie de femeie este. Fata revoltata pune panza la loc si uita de papagal vreo cateva saptamani. Aducandu-si aminte de el si gandindu-se ca nu cumva biata pasare sa fii murit, ridica usor-usor panza, la care papagalul se uita la ea si exclama: - Te mananca in c*r, vad!


Un client intra furios in magazinul unui comerciant de caini: - Boxerului, pe care mi l-ati vandut acum o luna i-ati prezis 14 ani de viata. - Binenteles. - Afla ca a murit ieri. - Atunci inseamna ca ieri a implinit 14 ani.


Cineva suna la usa lui Bula.Deschide Bula usa si vede pe pres o moarte mica, de vreo 15 cm inaltime, cu o mini coasa si un parpalac mic si negru. Bula se face alb la fata: - Stai linistit, zice mini Moartea, am venit dupa hamster.


- Ce fac pestii cand sunt multi? - Bancuri.


Doua testoase au batut un melc, dupa putin timp ajunge politia si face ancheta: - Cine te-a batut, bai melcule? - Nu stiu, s-a intamplat prea repede!