Bancuri Animale

Iepurasul, cu un uscator de par in mana agreseaza Omul de Zapada: - Ok, omule, nu face miscari bruste, da-mi nasul si promit ca nimeni nu va fi ranit!


A fost odata ca niciodata un rau mare cat fluviul Dunare. Intr-o parte a raului traia iepurele iar in cealalta parte ursul. Intr-o zi ursul statea pe un bustean si manca fructe de padure. Si in timp ce se bucura de acel mic dejun il aude pe iepure tipand dupa el: - Ursuletule, ursuletule! Misca-ti fundul gras pana aici. Trebuie sa iti arat ceva foarte important. - Nu acum! Mananc. - Hai... E foarte important. - In nici un caz. - Te rog. E urgent. Ai sa vezi ca este o surpiza frumoasa pentru tine. La insistentele iepurelui, ursul cedeaza si se hotaraste sa treaca raul salbatic si incep sa caute o trecatoare. Ii lua o zi si o noapte sa traverseze ditamai raul, ajungand pe malul celalalt gemand obosit. Gafaind il intreaba pe iepure: - Ei bine, iepuras, ce vroiai sa imi zici? - Hei ursuletule, uite cat de multe fructe de padure sunt pe celalata parte!


Bunica mea are un caine atat de batran, incat il duce cu roaba la poarta sa latre.


- Vecine, ce-a patit motanul tau, alearga de pe un acoperis pe altul? - Aseara am fost la medicul veterinar cu el, l-am castrat, iar azi isi anuleaza toate intalnirile!


Un politist mergea pe drum, cand a vazut un baiat care transporta un curcan salbatic sub brat. El a oprit si l-a intrebat pe baiat: - De unde ai luat curcanul asta? Baiatul a raspuns: - Ce curcan? - Curcanul care il tii sub brat. Baiatul se uita in jos si a spus: - Ei bine uite aici, un curcan sub bratul meu! Politistul a spus: - Uite, sezonul de curcani este inchis, astfel incat orice ai face curcanului, am de gand sa-ti fac si tie. Daca ii rupi piciorul, iti voi rupe piciorul. Daca ii rupi aripa, iti voi rupe bratul. Orice ai face cu el, voi face la fel cu tine. Deci, ce vei face cu el acum? Baietelul a spus: -Cred ca il voi pupa in fund si apoi ii dau drumul!