Bancuri Animale

Intra unu micut intr-un bar si intreaba: - Al cui este pitbulul ala de afara? Se ridica unu mare, chel, si zice: - Al meu, ai vreo problema cu el? La care micutul ii zice: -Nu, doar ca s-a inecat cu un chihuahua!


Cum sa-ti dai seama ce fel de urs te urmareste: Daca alergi... si alergi si-apoi te urci intr-un copac, iar ursul se urca dupa tine, este un urs negru. Daca alergi... si alergi si-apoi te urci intr-un copac, iar ursul scutura copacul, este un urs brun. Daca alergi... si alergi ... si alergi si nu gasesti nici un copac, este un urs polar.


Un individ cu un caine intra intr-un bar. Comanda o bere si zice: - Am un caine foarte destept! Dupa cateva minute: - Cainele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita mereu la el. Tipul continua: - Cainele meu vorbeste! - Dar bine, omule, ne crezi tampiti?! Cum sa vorbeasca un animal? - Haideti sa facem pariu! Voi ii puneti o intrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici in suturi, dar daca raspunde, faceti cinste! - Bine, ma! ia sa vedem! - Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care tii calul?. Cainele se uita in ochii lor si spune: - Ham! - Asta a fost un latrat! Si-l scot in suturi pe individ afara. Cainele se duce docil dupa el si-l intreaba: - Trebuia sa spun capastru?


Puiul de miriapod vine alergand acasa si bate cu putere in usa: - Tata, deschide! Ma urmareste o gaina! - Imediat ,fiule! Stai sa-mi pun pantofii!


Un mecanic de ocazie surubarea la masina cand un cal, inhamat la o caruta de langa el, ii spune: - Vezi ca-i de la carburator. Omul stupefiat se adreseaza carutasului : - Dom'le, calul tau vorbeste, mi-a spus ca-i de la carburator! - Nu-l baga in seama, ii spune carutasul, nu se pricepe la mecanica.