Bancuri Animale

Discutie intre doi ursi: - Cred ca ai o problema cu drogurile, Fram. - Cum asa?! - Pai, doar luna asta te-ai aventurat in oras de cel putin opt ori ca sa fii tranchilizat...


Un somer vede un anunt in ziar: Gradina Zoologica cauta ingrijitor. Se prezinta la interviu si directorul ii spune: - Uite domnule cum sta treaba, noua ne-a murit gorila si era un punct de atractie pentru copii. Pana facem rost de alta, avem nevoie de un om sa se imbrace in pielea ei si sa se plimbe prin cusca. Ce zici? Te platesc bine. Tipul accepta si totul e ok. Dupa o saptamana il cheama directorul si-i spune: - Daca te urci pe cuca, te cateri si sari prin copaci iti dublez salariul. Se apuca tipul si incepe sa se agite, sa se catere, sa sara prin copaci; la un moment dat se rupe o craca si cade in cusca leului. O rupe la fuga strigand ca disperatul: - Ajutor, ajutor! Leul dupa el: - Taci si nu mai zbiera asa ca ne concediaza pe amandoi!


Un om mergea seara pe camp. Deodata vede o groapa mare. Curios, se uita in ea, dar nu vede fundul gropii. Ia o piatra si o arunca in groapa in speranta ca va afla adancimea. Nimic. Mai arunca una si mai mare. Nimic. - Bai, dar groapa asta n-are fund?! Tot cautand pietre da peste o sina de cale ferata. O ia nervos si o arunca in groapa. Dupa cateva secunde apare in fuga o capra care sare in groapa. - Mama, vere, ce capra nebuna, zice omul si da sa plece. Face cativa pasi si se intalneste cu un tip care-l intreaba: - Nene, n-ai vazut capra mea? - Pai am vazut o capra care fugea ca nebuna si s-a aruncat intr-o groapa. - Cum a facut de-a scapat, ca doar o legasem de ditamai sina de tren!


- Prin ce se deosebeste ariciul de aricioaica? - Ariciul are o teapa in plus.


Un orasean si-a vizitat varul care locuia in desertul Arizona. La un moment dat acesta aude un urlet: - Ce-i asta? - Nimic, coiotii. - Dar ce-s coiotii? - Niste caini salbatici. - Si de ce urla in halul asta? - Pai, pe la noi nu cresc pomi, numai cactusi.