Bancuri Animale

Doi berbeci stateau in staul si priveau cum incepe ciobanul sa tunda oile, la care unul zice: - Mama, sa vezi ce striptis se incinge aici.


In cel de-al doilea razboi mondial, niste soldati germani ajung intr-un sat strain si intra in casa unei babe. Baba, nevoita , le da de mancare. In timp ce mancau, papagalul babei incepe sa strige ce l-a invatat baba in fiecare zi: - Moarte lui Hitler! Moarte lui Hitler Germanii, furiosi, rastoarna masa, darama pe-acolo si ii zic babei : - Noi maine ne intoarcem. Daca papagalul tau mai spune astfel de prostii, te luam cu noi la parnaie. Baba, speriata, merge la popa satului, care avea un papagal identic si face schimb de papagali. A doua zi, vin germanii si se pun la masa. Papagalul tace. Ajung germanii la felul doi, papagalul tace. Termina astia de mancat, papagalul tace. Atunci unul din ei, ca sa intarate papagalul, zice: - Moarte lui Hitler, papagalule! Papagalul, simtindu-se bagat in seama incepe sa vorbeasca: - Dumnezeu sa-ti auda ruga, fiule!


O capra catre o pisica: - Voi pisicile de ce va ascundeti cand faceti dragoste? - Pentru ca oamenii sa nu ne foloseasca stilul. Pe al vostru deja l-au copiat.


- De ce nu mananca elefantii mamaliga? - Pentru ca nu le da nimeni.


O vulpe se uita la un corb care statea pe o creanga si tinea o bucata de paine in plisc. - Corbule, zice vulpea, ai o voce minunata! N-ai vrea sa-mi canti ceva? Corbul pune painea sub aripa si zice: - Mai, vulpeo, vii cu chestii d'astea rasuflate! Vulpea nu stie ce sa mai faca si pleaca. Peste vreo jumatate de ora, se intoarce. - Auzi, corbule, tu stai si mesteci painea aia, iar in timpul asta corbul-corbilor, seful tau, isi face de cap cu nevasta-ta pe dealul de colo. - Aoleu, zice corbul, si scapa painea din plisc. Morala : Daca auzi ca seful isi face de cap cu nevasta-ta, nu deschide gura, ca-ti pierzi painea.