Bancuri Animale

Se intalnesc doi cerbi: unul doar cu coaste si unul doar cu coarne si se saluta: - Salut, Costel! - Salut, Cornel


Ursul si vulpea erau foarte buni prieteni si temuti in padure; intr-o zi se intalnira si neavand ce face, hotarara sa se lege de iepuras. -Dar din ce motiv putem sa-l batem? intreaba ursul, mai prostanac de felul lui. -Pai, il intrebam daca are palarie, zice vulpea, si daca zice ca are, il batem, daca zice ca n-are, iara il batem. Zis si facut... bat la iepuras pana intra in spital. Dupa ce iese iepurasul din spital, se duce sa-i pandeasca pe cei doi batausi si ii prinde complotanddin nou impotriva lui: - Dar de data asta, cum o sa pretextam bataia? intreba ursul nedumerit. - Il intrebam daca are tigari si il batem orice raspunde, zice vulpea. Iepurasul auzind cei se pregateste fuge la magazin, cumpara doua pachete de tigari si se intoarce in padure unde da nas in nac cu cei doi naravasi: - Ai tigari iepurasule? se rasteste ursul - Cu filtru sau fara filtru? raspunde iepurasul, increzator. Ursul ramane inmarmurit, dar vulpea: - Iepurasule iar n-ai palarie...


Plictisit sa astepte la coada ca sa se urce pe Arca lui Noe, un purice sare pe spinarea animalelor ca sa ajunga mai in fata. Sare si tot sare, pana cand aterizeaza pe spinarea unui elefant. Pachidermul se intoarce spre tovarasa sa si-i spune cu naduf: - Eram convins! Au inceput sa dea din coate si aici!


Scufita Rosie beata moarta intr-un sant la marginea padurii intr-o splendida dimineata de vara dupa o petrecere la casa piticilor. O vaca o vede si se gandeste ca poate i-ar prinde bine Scufitei un pic de lapte bun si proaspat direct de la sursa. Se apropie cu ugerul de Scufita Rosie si o indeamna sa suga. Scufita Rosie deschide pe jumatate ochii vede ugerul si spune: - Bine baieti, dar pe rand.


Lupul si iepurele gasesc un sac mare plin cu mancare si imediat au inceput sa se certe cine sa ia sacul. La un moment dat lupul propune: - Ma iepurila, hai asa, sacul va reveni celui care reuseste dintr-o lovitura sa-i dezbata celuilalt mai multi dinti. Iepurile imediat a cazut de acord cu propunerea. Lupul zice: - Hai tu primul. Isi face iepurele elan si cand mi ti-l plesneste peste bot pe lup din toata puterea incat asta cade lat la pamant. Se scoala lupul, scuipa dintii, ii numara si zice: - Sase. Dupa asta, il apuca lupul de urechi pe iepure si ai aplica asa o lovitura, ca mai mai sa-i rupa urechile. Scuipa iepurile dintii, numara: - Patlu. - Cum ma patlu, imposibil? - se mira lupu - Iaca-sa, patlu, pentlu ca eu de tot am patlu.