Bancuri Animale

Leul vorbeste la telefonul mobil: - Da, da, scumpo, - zice leul, - vin acasa curand.... Ce fac acum?... Sunt cu taurul la o bere. Cand terminam?... Aproape ca am terminat - vin in cateva minute. Ce sa cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket inainte sa vin acasa! Leul inchide telefonul, iar taurul incepe sa rada grosier: - Dar cum e posibil asa ceva, te-a sunat sotia, si tu-i spui: da, termin acum, vin acasa repede, cumpar de toate. Nu poti sa trantesti si su cu pumnul in masa, chipurile, eu sunt masculul, regele junglei si gata discutia? La care Leul ii raspunde: - Frate, tu nu confunda lucrurile! Sotia ta e vaca, a mea e leoaica!


Masculul balena se invarte nervos in jurul balenei femela: - Guvernele tuturor tarilor, sute de organizatii ecologiste, lideri politici de marca, milioane de oameni - toti se lupta ca specia noastra sa supravietuiasca, iar tu imi spui mie ca te doare capul!


- Chelner, acest homar are doar un singur cleste! - Cred ca a fost implicat intr-o lupta domnule... - Atunci, adu-mi castigatorul!


Expozitie de papagali. Prezentatorul spune : - Acest papagal, are legat de aripa stanga o fundita alba si de aripa dreapta o fundita rosie. Daca-l trageti de fundita alba , va vorbeste frumos si politicos. Daca-l trageti de fundita rosie , va vorbeste urat si nepoliticos. Un vizitator: - Si daca-l trag de amandoua, odata? La care, papagalul : - Mai, glumetule vrei sa cad in fund?


Leul se trezeste intr-o dimineata si decide sa supuna animalele unui test, sa vada cat de capabile sunt. O cheama pe vulpe, o imbata zdravan si o duce langa un pom. - Cati copaci vezi aici? - Doi. O omoara. Il cheama pe urs, il imbata, il duce la pom si-l intreaba: - Cati copaci vezi aici? Ursul, rupt de beat, raspunde: - Trei. Il omoara si pe el. Si tot asa, pana ajunge la iepuras. Ca sa n-o pateasca si el, isi repeta in gand: "un pom, un pom, un pom..." Se imbata iepurasul, se face pulbere, il duce leul langa pom si intreaba: - Cati copaci vezi aici? - Unul. - Bravo! zice leul. Esti singurul care a trecut testul, poti sa pleci acasa. Iepurasu' zice: - Esti nebun? Prin padurea asta!?