Bancuri Animale

Toti soldatii primeau permisie numai Bula nu. Bula suparat catre comandant: - Domnu comandant va rog sa-mi acordati si mie permisie... Comandantul: - Bula vezi tu calul ala de acolo... daca il faci sa rada iti dau doua saptamani permisie. Bula merge la cal si ii spune ceva la ureche si calul incepe si rade. Comandantul mirat ii spune: - Bula daca faci calul sa si planga ai o luna permisie. Bula merge iar la cal si calul plange. Comandantul si mai mirat ii spune: - Bula daca imi spui cum ai facut o sa ai doua luni permisie. Bula: - Pai prima data cand ati spus sa-l fac sa rada i-am spus ca am scula mai mare ca a lui, iar a doua oara cand ati spus sa-l fac sa planga i-am aratat-o...


O doamna doreste sa cumpere un papagal si, la pet shop este poftita de vanzator: - Va pot oferi acest superb papagal la pretul 1000 de euro. - Oh!... Este mult prea mult pentru mine! Ceva la 100 euro nu aveti? - Pai,... va pot oferi acest papagal, dar trebuie sa va atentionez ca a fost animal de companie la un bordel si vorbeste numai prostii! Femeia se gandeste ca va reusi sa-l dezvete de acest obicei urat si-l cumpara Il duce acasa si-l pune in colivie... Ajuns aici, papagalul incepe sa vorbeasca: - Meseria e bratara de aur!... Casa noua, matroana noua... E super tare aici! Cand apar de la scoala fetele femeii, papagalul zice: - Meseria e bratara de aur!... Casa noua, matroana noua, curve noi... E super tare aici! Seara, cand apare sotul femeii, papagalul zice: - Meseria e bratara de aur!... Casa noua, matroana noua, curve noi... E super tare aici! Aaa!... Cunostinte vechi... Salut, Bula!...


- Ce spune un elefant cand vede un barbat in pielea goala? - Cum poate o fiinta cu o trompa atat de mica sa isi duca mancarea la gura?


Un profesor de la medicina veterinara intreaba la un curs: - Daca in fata unui bou ati pune doua caldari, una cu apa si cealalta cu vin, ce-ar bea boul? Studentii raspund in cor: - Bineinteles, apa! - Adevarat, dar de ce? - Pentru ca este bou!


Un broscoi suna la linia ferbinte a unui medium si i se spune: - Ai sa cunosti o tanara frumoasa care va dori sa stie totul despre tine. - Minunat!, raspunde broscoiul. O s-o cunosc la o petrecere? - Nu, raspunde mediumul, anul viitor, la ora de biologie.