Bancuri Animale

- De ce se tin leii in cusca? - Pentru ca daca i-am tine in acvariu s-ar ineca.


Mergea un elefant prin desert si vede o camila: - Oaaau, in viata mea n-am vazut femela cu tatele pe spate! Camila enervata: - Nici eu mascul cu p*la intre ochi!


Patru barbati erau intr-o disputa in ceea ce priveste inteligenta cainilor lor. Primul, un inginer, spune ca al lui e foarte bun la desen. Pentru a demonstra, el ii spune cainelui sa aduca niste hartie si un creion si sa deseneze o casa, un pod si un copac. Cainele executa intocmai toate acestea fara nici-o problema. Contabilul ramane impresionat, insa el sustine ca al sau este si mai inteligent, asa ca ii spune sa aduca 20 de biscuiti si sa-i imparta in 5 gramezi de cate 4. Cainele sau se conformeaza si executa intocmai operatiunea. Chimistul gandeste ca toate astea sunt grozave dar zice ca al sau este cu siguranta mult mai inteligent decat primii doi. El ii spune cainelui sau sa aduca un litru de lapte si sa toarne 275 ml intr-un recipient de 500 ml si 175 ml intr-un recipient de 250 ml.. Cainele executa toate astea impecabil. Toti cei trei oameni cad de acord ca animalele lor sunt foarte inteligente deopotriva si ca diferentele dintre ele sunt neglijabile. Al patrulea insa, politicianul, sustine ca animalul sau e net superior celorlalti, ca el are o intelegere adevarata asupra vietii si ii sopteste ceva la ureche. Cainele incepe atunci sa infulece toti biscuitii, sa lincheasca tot laptele, sa se rahateasca peste toate desenele si apoi sa le-o traga in fund tuturor celorlalti trei caini.


Mama molie cu puiul molie. -Puisor, te rog frumos sa papi ciorapel... -Nu pap ciorapel!!! -Ba, te rog frumos, iti spun pentru ultima oara: papa ciorapel! -NU pap ciorapel!!! -Bineee, sa stii ca cine nu papa ciorapel nu papa nici mohair.


Animalul meu preferat este ursul panda. Nu este deloc rasist. Este si alb, si negru, si asiatic.