Bancuri Animale

Despre cei cu limba lată Se vorbeşte că, odată, Tot păscând într-o poiană, Boul o-ntâlni pe vacă. Brusc le reveniră-n minte, Dulci, aducerile-aminte, Dar să facă pe eroul, Vorba o deschise boul: - Ţi-aminteşti, frumoasă Vineri, Când eram şi noi mai tineri...? Te-am văzut şi m-ai plăcut, Când te-am vrut, te-am şi avut, Iar te-am vrut, te-am tot avut, N-ai mişcat, nici n-ai gemut... Vaco...! Vaca, foc de supărare, Cu codiţa-ntre picioare Fără nici-un chef de şagă, Mai că începu să ragă, Dar cu toată supărarea, Stăpânindu-şi indignarea Şi dorinţa de-a pleca, Boului grăi aşa: - Dragule, mi-aduc aminte, Eram mică, fără minte... M-ai văzut şi te-am plăcut, Când m-ai vrut, m-ai şi avut, Iar m-ai vrut, m-ai tot avut, Am mai vrut, n-ai mai putut... Boule...! Morala: Dragii mei baieţi şi fete, Ca să nu aveţi regrete, Evitaţi, de-acum-nainte, Partenerii fără minte.


Vulpoiul, ratoiul si ursul zburau cu avionul. La un moment dat se ridica ratoiul de pe scaun,se duce la urs ii da o aripa peste bot si zice: - Da-mi ba o tigara! Speriat ursul scoate pachetul si-l serveste pe ratoi. Acum, cum statea vulpoiul si se uita la ei se gandeste “ce ma e mai tare ratoiul ca mine” si face si el acelasi lucru ii da o laba peste bot si-i cere o tigara. Suparat ursul ii ia pe amandoi de gat si ii arunca pe geam. Cand s-a vazut ratoiul in aer a inceput sa dea din aripi fal, fal, fal, si striga la vulpoi care se ducea in jos cu viteza: - Vulpoiule, stii ma sa zbori ? La care vulpoiu: - Pai de unde? Ratoiu: - Si atunci ce erau figurile alea pe capul tau in avion, ma?


Iacă, într-o zi ca oricare alta, iepuraşul zbura fericit pe deasupra pădurii. Zboară el ce zboară, când, la un moment dat, trece pe deasupra vulpii pe care o întreabă: - Măi dragă vulpe, nu vrei tu să primeşti o scatoalcă bună de tot? Stă vulpea, se gândeşte: - Dom'le, alde iepuraşu' ăsta zboară... Cine ştie ce alte puteri o mai fi având!... Aşa că răspunde îngrijorată: - Nu iepuraşule, nu vreau! Mai zboară iepuraşul... când! Ce să vezi! Uite lupul! Şi-l întreabă: - Lupule, nu vrei să primeşti o palmă sănătoasă? Lupul se gândeşte: - Iepuraşul zboară! Şi-o fi făcut un upgrade şi cine ştie ce poate să mai facă! Şi zise, în consecinţă: - Nu iepuraşule, nu vreau! Mai zboară iepuraşul... dar iată ursul! Bineînţeles că, din dorinţa de a fi de folos, iepuraşul zise: - Ursule, nu vrei să primeşti una bucată de dos de palmă sănătoasă? Ursul se gândeşte: - Mai fârtate, o zbura iepuraşul, da' şi eu sunt urs, aşa că... ce rău poate să-mi facă?! - Ba da iepuraşule, vreau! La care nea' iepuraşu': - Apăi te du matale la capătul de unde vin eu al pădurii, că e acolo un individ care mi-a dat aşa o palmă, că şi acum mai zbor!


Intr-o zi se plimba iepurasul prin padure, se intalneste cu vulpea. -Buna, ce mai faci iepurasule? -O, bine, vulpeo, ma simt excelent, sunt intr-o forma grozava, daca ma intalnesc cu ursul ii dau cateva labe de-l nenorocesc, praf il fac! -Extraordinar. Mai merge el ceva, se intalneste cu lupul. -Cum o mai duci iepurasule? -Nemaipomenit, ma simt excelent, sunt intr-o forma grozava, daca ma intalnesc cu ursul ii dau cateva labe de-l nenorocesc, praf il fac! -Uluitor. Mai merge cat mai merge, iata ca vine chiar ursul. -Hai salut iepurasule, am auzit ca-ti merge nemaipomenit, ce mai faci? -Ce sa fac nene ursule, ia, ma plimb si eu prin padure si vorbesc prostii...


O firmă a venit cu o ideea neobisnuita de afaceri, vindea ţânţari care satisfăceau femeile; Femeile se inghesuiau sa cumpere tantari si sa vada minunea... O tipă cumpără un astfel de ţânţar, se duce acasă nerăbdătoare, face întâi un dus fiebinte, îşi dă cu cremă, se parfumează şi îşi pune un halat pe ea. În dormitor, într-o cutiuţă, ţânţarul bâzâia de sărea cutia cu el. Tipa se duce în dormitor, îşi dă halatul jos (nu înainte să dea drumu' ţânţarului), ţânţarul face câteva ture prin cameră şi se aşează pe perete. Tipa se întinde pe pat şi începe: - Hai ţânţarule vino să mă satisfaci, ia-mă sunt a ta! Ţânţarul.....nimic! - Hai ţânţarule vino să simţim plăcerea împreună, ciupeşte-mă, muşcă-mă, hai ia-mă!!! Ţânţarul nu se mişca de pe perete. Tipa se enervează, se răceşte de tot, se duce şi dă telefon la firmă: - Bine, domnule, ce ţânţar mi-aţi vândut, e impotent? Că nu m-a satisfăcut deloc.... Tipul de la capătul firului zice: - Doamnă, ne pare rău şi ne cerem scuze totodată, dar se poate rezolva problema aceasta. Vom trimite un angajat al firmei noastre, care va sta devorbă cu ţânţarul şi va rezolva problema. Într-adevar, peste puţin timp vine unu' de la firmă, tipa îl invită în casă şi se duc în dormitor unde era ţânţarul. Tipu' zice: -Doamnă, dezbrăcaţi-vă şi întindeţi-vă pe pat. Femeia face după cum i se spune. Tipu' se dezbracă şi el, se uită la ţânţar şi zice: - Bă... fii atent aici... îţi arăt pentru ultima oară!!!