Bancuri Animale

Un urs, un leu si un porc s-au intalnit si se lauda: Ursul: -Daca urlu eu o data in padure, toate animalele tremura de frica. Leul: -Daca eu racnesc o data in jungla, toate animalele se infioreaza de groaza. Porcul: -Asta nu-i nimic, eu stranut o singura data si ... intreaga planeta se vaccineaza !!!


Două capre fac conversaţie. Zice una: - Vii diseară cu mine la o petrecere? - Bere au? - Da. - La sticlă? - Probabil. - Eu nu beau decât la ţap...


Scufita Rosie se intalnste cu Lupul. Lupul: - Ce faci Scufito, vrei sa te duc pe bara pe bicicleta? Scufita: -Da! Si merg ei, si merg, la un moment dat, ce gandeste Scufita: -Sper ca Lupul sa nu-si dea seama ca nu port chiloti. Ce gandea Lupul: -Sper ca Scufita sa nu-si dea seama ca eu n-am bara la bicicleta!


Nunta mare in padure. Se insura regele animalelor, leul. Toata lumea chefuia, bea, dansa, fuma, cand, deodata, se stinge lumina si toate animalele incep sa faca dragoste. La un moment dat, se aude tare: - Aaauuuuuuuuuuuuuu!!! Leul, furios, aprinde lumina si intreaba: - Bai, care ma deranjeaza? Dar...nimeni nu-i raspunde. Se lasa iar cu petrecere, bautura, tigari...si iar se stinge lumina si incep animalele sa faca dragoste. Se aude din nou: - Aaaaaaauuuuuuuu!!! - Bai, daca cel care a tipat nu apare in fata mea, va mananc pe toti. Deodata apare licuriciul si spune: - Rege leu, te rog sa ma ierti, dar eu sunt vinovat. - De ce ai tipat, mai? - Marite rege, cand am vazut ca fiecare face dragoste cu partenera lui, am vrut si eu sa fac dragoste cu prietena mea, dar daca era lumina inchisa, de unde sa-mi dau seama care-i prietena mea, ca peste tot sunt chistoace de tigari aprinse.


Doi cocosi vobeau ... -Hai ma pana la alimentara ... -Ce pana mea sa facem noi la alimentara ?! -Hai ma prostule ... vedem si noi puicutze goale ... !))