Bancuri Animale

Vrea iepurasu‘ sa ajunga la curve, pestele era lupul... - Ce ai, lupule, si pentru mine? - Ba iepurasule, cam greu cu tine. - Vreau la vulpe, zice iepurasu plin de dorinta! - Daca te vede vulpea te manaca dintr-o inghititura! - Pai atunci lupoaica! - Ba esti nesimtit, iti dau nevasta? ... - Bine atunci, spune tu unde ma duc? - Du-te la serpoaica, tocmai a venit de la masa. Intra iepurasu‘ spasit, il vede serpoaica, hap din o ingititura il ia cu totu‘. Sta si se gandeste in sinea ei "doua mese pe zi, in plus poate este client" si il scuipa, la care iepurasul sare in sus de bucurie: - Mamaaa, ce MU*E!!!


O gaina produce un ou de juma' de kil. Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina: - Cum ati reusit performanta? - Secret de familie. - Planuri de viitor? - Sa fac un ou de un kil. Il iau in blitzuri si pe cocos: - Cum ati reusit performanta? - Secret de familie. - Planuri de viitor? - Sa-i sparg fatza strutzului.


Primavara. Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierele. - Ce faci, greierasule? - Merg la un tenis cu baietii. - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu stiu ce-ti fac! - Da, da, bine…. Vara. Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub brat. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in parc. - Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare. Toamna. Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, tot cu chitara sub brat. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in bar. - Bine, ma, da’ la munca nu vii pana la iarna? Vine iarna. Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul. - Ce faci, greierasule? - Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara. - Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu’, Toparceanu, zi-i ca-mi bag p*la in “Balada” lui…


Intr-o zi un om vede pe strada o pisica hipioata si ii zice: -Pis,pis,pis. La care pisica ridica doua degete si spune: -Yeah, Peace Man Peace!


Noapte, furtuna, un tip aude batai puternice in usa. Merge sa deschida. Deschide si nu vede nimic. Se mai uita pe-afara, nimic... Da sa intre in casa si e tras de cracul pantalonului. Se uita in jos si?... O moarte mica (vreo 5 cm), cu o coasa mica, se uita fix in ochii lui. Omul cade in genunchi si-o implora sa-l mai lase cu viata ca nu socoate ca i-a venit vremea la care moartea zice tare: GURA! hamsteru-i acasa?