Bancuri Animale

Doi cocosi plictisiti: - Hai ma pana la alimentara! - Ce pana mea sa facem noi la alimentara?! - Hai ma prostule... vedem si noi puicute goale.


Rabi primeste de ziua lui de la un prieten din America o papagalita. O aduce acasa si cum pune colivia pe masa, papagalita incepe sa strige: - Sunt o curva! Sunt o curva! Un elev ii spune: - Rabi, nu fi suparat, am eu acasa doi papagali superbi, foarte evlaviosi, care-si petrec tot timpul in rugaciuni. Da-mi mie papagalita, sa stea cu papagalii mei ceva timp si se va intoarce pe drumul cel bun. Ia elevul papagalita acasa, o baga-n cusca papagalilor, acestia nemiscati stau cufundati in rugaciune. Nu trece mult si papagalita incepe: - Sunt o curva! Sunt o curva!... - Vezi, dom'le, ti-am spus eu ca rugaciunile ajuta, sar jubiland papagalii...


- Care este diferenta dintre o blonda si o gaina? - Gaina are logica ei.


Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa e bogatie: diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo trei feluri, deserturi, bere rece, vin... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa doua-trei crampe cade teapana sub masa. Nervos, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa zice: - Uraaaa!


Un taran vine la politie: - Buna ziua, vreau sa anunt ca mi-a murit magarul. - Si de ce ai venit la noi? - M-am gandit ca e cazul sa anunt rudele lui cele mai apropiate.