Bancuri Animale

Intr-o dimineata se trezeste leul nervos, pleaca de acasa si da nas in nas cu vulpea: - Tu-ti gatu matii, cine e regele animalelor? - Tu, ttu, tttu esti, maria ta, zice vulpea, uda de frica. Mai merge si da peste lup: - Ia zi ma fraiere, cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu! - Maria ta, zice lupul, galben de frica. Mai merge el... pana da intr-o poiana de elefant care manca linistit niste iarba: - Ia zi ma, umflatule, cine e regele animalelor, ca-ti scot inima acu. Elefantul il prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo cativa copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Leul sta incostient vreo juma de ora si apoi pleaca schiopatand si mormaind: - Ei daca nu stii, nu stii si gata, nu trebuie sa devii violent!


La gradina zoologica ingrijitorul ii spune unui vizitator ce observa un leu: - Poti sa te apropii! Acest leu a fost crescut de oameni si alimentat cu biberonul cu lapte! - Si eu! Si acum imi plac fripturile in sange!


Doamna Popescu si un domn cu cainele, in statia de autobuz. Cainele se apropie de femeie care nevricoasa zice: - Luati-va cainele de langa mine ca simt cum mi se urca un purice pe picior! - Labus, vino aici, doamna are purici!


- Ce trebuie sa-i faci la un elefant care are diaree? - Loooc!


- Cum poti sa impiedici o camila sa treaca prin urechile acului? - O inozi la coada.