Bancuri Animale

In padure se deschisese un nou magazin. Se aseaza toate animalele in fata usii astaptand sa se deschida magazinul. Vine iepurele si se baga in fata. Ursul, suparat, ii zice: - Daca te mai bagi in fata te mananc! Si luandu-l de urechi il arunca in copac. A doua zi acelasi lucru. Animalele vin si asteapta toata ziua sa se deschida magazinul. Vine iepurele si se baga in fata. Lupul, suparat, ii zice: - Daca te mai bagi in fata te prajesc la foc mic! Si il azvarle in copac. Vine din nou iepurele si le zice: - Bine am inteles nu vreti sa va mai deschid magazinul!


Un cal deprimat statea tolanit si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice. Stapanul disperat chema veterinarul. - Aaa, este foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat. Porcul auzi totul si fuge la cal: - Ridica-te, altfel se sfarseste rau! Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine sa vada efectul pilulelor: - Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante! Porcul fuge din nou la cal: - Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri! Calul, nimc! A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului: - Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri! Porcul fuge disperat la cal: - Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare! Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole. Stapanul, care tinea mult la calul sau, foarte fericit ii spune veterinarului: - Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare! Morala: Vezi-ti mereu de treburile tale!


La un studio din Hollywood, doi soareci gusta dintr-o veche pelicula alb-negru. - Nu e rau, nu? - Mda, nu e rau, dar tot cartea e mai buna.


- Care este diferenta dintre un bou si o vaca? - Boul zambeste cand il mulgi!


Cativa gandaci joaca fotbal intr-o cana. Deodata unul zice: - Nimic interesant pe aici, data viitoare jucam in cupa!