Bancuri Animale

Iepurasul bate la usa lupului. Deschide lupusoru ala mic: - Unde-i tac-to, ba? intreaba iepurasul. - In padure. - Hmm, si ia spune-mi.... mai esti smecheras?


Un hot intra intr-o casa, ajunge in living si incepe sa scotoceasca prin sertare.La un moment dat aude o voce: - Isus te priveste! Hotul se opreste din scotocit, se uita in jur, nu vede nimic si isi zice in sinea lui: "mi s-a parut din cauza emotiei" si continua scotocitul. Dupa un timp se aude din nou: - Isus te priveste! De data asta se uita mai atent in jur si vede intr-un colt o colivie in care era un papagal. Rasufla usurat si zice: - Aaa! Tu erai Isus?! - Nu, eu sunt Moise. Isus e pitbullul din pragul usii...


Cocosul organizeaza o sedinta cu gainile. Despacheteaza o cutie si scoate din ea un ou de strut. - Nu vreau sa va critic, dar nu strica sa fiti la curent cu ce este in stare concurenta!


Doua veverite priveau o cioara in zbor: -Oare de ce caraie? intreaba una. -Schimba vitezele! ii raspunde cealalta.


Un tip intra intr-o carciuma cu ditamai strutul dupa el. Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice: - Un hamburger, cartofi prajisi si o cola. Apoi intreaba strutus: - Tu ce vrei? - La fel! zice strutul. In scurt timp chelnerita se intoarce cu mancarea si zice: - Poftiti, face 47.50 de lei. Omul baga mana in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot. A doua zi, omul si strutul revin la aceeasi carciuma, face tipul comanda, strutul vrea la fel, vine nota de plata 39.50, baga mana in buzunar si scoate fix cat trebuie. A treia seara se intampla la fel iar chelnerita nu-si mai poate stapani curiozitatea: - Scuzati-ma domnule, cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotand-o din buzunar fara macar sa va uitati? - Pai, zice tipul, acum cativa ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cand am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam asa: de cate ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mana in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti. - Dar e fantastic! zise chelnerita. Cei mai multi oameni si-ar fi dorit un milion de dolari sau cine stie ce alte averi, insa dumneata vei fi atat de bogat cat vei dori pentru tot restul zilelor! - E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau o masina luxoasa, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar. - Extraordinar, exclama chelnerita. Auziti, dar care-i treaba cu strutul? Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung si zice: - A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu fundul mare, cu cracii lungi si care sa fie de-acord cu tot ce spun!