Bancuri Animale

Gigi Becali e intrebat: - Cainele dumneavoastra e de rasa pura? - Pura! - Are si arbore genealogic? - Nu e nevoie, ii foloseste pe aia din curte!


Ion pleaca in concediu, in strainatate, iar la plecare Gheorghe il roaga sa-i aduca si lui un papagal. La intoarcere, Ion, care a uitat sa-i cumpere un papagal, ii ia o bufnita si-i spune lui Gheorghe ca e papagal regal... O saptamana mai tarziu, se intalnesc la o bere, iar Ion il intreaba pe Gheorghe daca papagalul a inceput sa vorbeasca. Gheorghe raspunde: - Bai, inca nu vorbeste, dar tu stii ce atent se uita!?


- Cum latra cainii in Ardeal? - No, daca-i musai: ham!


Ursul, scoate alocatia pe tot anul si isi cumpara un Ferarri, il agata pe iepure sa mearga cu el. La impresii ursul ii spune: - Iepurasule vrei sa-ti arat ca ii dau 300 km / ora si ne oprim la 2cm de prapastie? Iepurasul amator de senzatii tari accepta. Pornesc, 100, 200, 300 si se opresc la exact 2cm de prapastie. Intreaba ursul: - Te-ai susuit pe tine? - Da ursule, is ud tot, dar pot sa incerc si eu? Se urca iepurele si ii da: 100 , 200 , 300, 350 si il intreaba pe urs: - Ursuleee te-i susuit pe tine? - DAAA is ud totttt? - Atunci poti sa te si caci ca n-ajung la franaaaa.


O ratusca plangea pe malul unui rau plangea si repeta continuu.. - Nu stiu cine sunt, nu stiu cine sunt... Crocodilul iese si ii spune ca nu poate sa o vada asa trista si ca ii spune el cine este: - Ai un cioc portocaliu, corp mare, codita mica si dai tot timpul din ea, gatul mai lung si subtire, ai picioruse scurte si portocalii... trebuie sa fii ratusca! Vesela ratusca sare in apa, se zbenguie si se intoarce la crocodil si ii spune: - Pot si eu sa incerc sa iti spun cine esti, acum ca m-ai facut fericita si am invatat cum sa ghicesc... Crocodilul: - Eh, n-ai fost in stare sa ghicesti cine esti tu, o sa ghicesti acum cine sunt eu... hai sa vedem. Ratusca se baga in apa, se uita atent la crocodil, se baga pe sub el, se uita, mai da doua ture si iese din apa: - Ai gura foarte mare, ai o geaca de piele spectacol, picioare scurte... nu prea ai coaie... esti italian!