Bancuri Animale

- De ce un elefant este mare, gri si zbarcit? - Pentru ca daca era mic, alb si neted, era OB.


Intr-o zi Bula Strula si Tiganu au pus toti bani si au cumparat o bicicleta si cum toti se bateau pe ea au decis sa organizeze un concurs si castigatorul ia bicicleta: cine rezista cel mai mult in cocina porcului. Intra Bula sta o ora, doua, trei apoi iese si spune: - Ptiu ce miroase porcul asta. Apoi Strula intra si el si sta o ora, doua, trei, o zi, apoi iese aproape lesinat si spune: - Ba dar urat mai miroase porcul asta! Intra si tiganul sta o ora, o zi, dupa o saptamana iese porcul si spune: - Ba dar urat mai miroase si tiganul asta!


- Care este asemanarea dintre porumbei si politicieni? - Pai cat timp sunt jos iti mananca din palma, dar daca ajung sus se caca pe tine!


Trei tauri au auzit ca fermierul va aduce inca un taur la ferma si incep sa discute. Primul taur: - "Sunt aici de 5 ani. Nu renunt la niciuna din cele 100 de vaci ale mele pentru taurul asta nou." Al doilea taur: - "Eu sunt aici de 3 ani. Si eu imi voi pastra toate cele 50 vaci." Al treilea: - "Eu sunt aici doar de un an si voi m-ati lasat sa am doar 10 vaci. Poate ca sunt mai mic decat voi dar tot imi voi pastra cele 10 vaci." In acel moment camionul opreste in fata pasunii si din el coboara cel mai mare taur pe care l-au vazut. La 1500 kg el facea sa se cutremure rampa de otel a camionului. Primul taur: - "Cred ca pot sa-i dau cateva vaci noului nostru prieten". Al doilea: - "De fapt cred ca am prea multe vaci in grija. Ma pot lipsi si eu de cateva. Nu caut sa ma cert cu nimeni". Cel de-al treilea taur incepu sa bata pamantul cu copita, sa-si miste amenintator coarnele si sa pufneasca. Primul taur: - "Tinere, nu fi nebun! Lasa-l sa ia cateva din vacile tale ca sa supravietuiesti" Al treilea taur raspunde: - "Pe naiba! Poate sa-mi ia toate vacile din partea mea. Eu vreau sa ma asigur ca stie ca sunt taur"!


Doua vulpi, una roscata si cealalta blonda, se jucau in padure, cand deodata sunt prinse in capcane. - La naiba, a spus vulpea roscata, cand vine vanatorul ne va ucide pe amandoua, asa ca prefer sa-mi mananc piciorul si sa ma eliberez, as prefera sa traiesc cu trei picioare decat sa mor cu patru! Nu mai sta mult pe ganduri si isi infuleca piciorul eliberandu-se. Epuizata de efort se tavaleste in iarba si o asteapta pe prietena ei sa se elibereze. Dupa vreo ora se aude vocea stinsa a prietenei sale, vulpita cea blonda: - Nu mai pot,... ma dau batuta... Mi-am mancat trei picioare si tot nu m-am eliberat!