Bancuri Animale

- De ce au elefantii ochii rosii? - Ca sa se ascunda in cires! - Dar tu ai vazut vreodata un elefant in cires? - Nu! - Vezi ce bine se ascund?


- Care e diferenta dintre o bunica italianca si un elefant? - 25 de kile si rochia neagra...


- De ce au gorilele narile mari? - Pentru ca au degetele groase.


Trei caini erau la veterinar. Se intreaba unul pe altul ce cauta fiecare acolo. Pechinezul: eu ma simteam asa bine cu stapanul meu, ne uitam la meci impreuna, mergeam in parc, mancam impreuna... pana s-a insurat si aia nu ma suporta si imi dadea suturi in cur. Intr-o zi am muscat-o. Veterinarul a zis ca sunt un caine rau si trebuie sa imi faca injectie sa mor. Cainele lup: eram asa de fericit in curtea mea mare, alergam toata ziua. In fiecare zi postasul ma scotea din sarite. Intr-o zi, era poarta deschisa si l-am muscat pe postas. Mi-au zis ca sunt caine rau si trebuie sa mor. Dobermanul: eu eram cu stapana mea asa de uniti. Faceam totul impreuna Era o tipa tare. Intr-o zi, era in baie, goala, aplecata peste cada invartea apa. Cum am vazut-o asa, goala, n-am rezistat si m-am dus la ea si i-am tras-o pe la spate! Ceilalti doi: si trebuie sa iti faca injectie sa mori pentru ca esti caine rau?! Dobermanul: NU! NU! M-a adus sa imi pilesc putin unghiile!!!


Un vultur statea de cateva ore degeaba pe o craca intr-un copac. Un cocos vine si il intreaba: - Pot sa stau si eu ca tine langa copac sa ma odihnesc? - Da, ii raspunde vulturul, de ce nu! - Asa ca se aseaza si cocosul sa se odihneasca. Dintr-odata apare o vulpe si-l inhata. Morala: Ca sa stai si sa nu faci nimic trebuie sa stai foarte, foarte sus!