Bancuri Animale

Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa. A doua zi vine toata smotocita, cu blana jumulita, vai de ea. - Ce s-a intamplat? o intreaba sotul. - Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si trei zile m-a violat tot timpul. - Dar tu lipsesti doar de o zi! - Pai, am venit numai sa ma schimb si ma intorc.


- De ce fac albinele miere? - Pentru ca au regina, daca aveau presedinte faceau un ca*at.


Un ardelean pe nume Gheorghe, neavand bani s-a hotarat sa vanda vaca la targul de duminica. In drum spre targ se intalneste cu Ion si continua drumul impreuna. Pe drum Gheorghe vede o broasca raioasa mare si urata si ii spune lui Ion: - Ioane, vezi tu broasca asta? Daca tu o mananci iti dau vaca mea. Ion sta si se gandeste ca este sarac si i-ar prinde bine o vaca si se apuca cu scarba sa manance broasca. Dupa ce a mancat jumate nu mai poate si ii spune lui Gheorghe: - Gheorghe, daca mananci tu jumatatea asta nu-ti mai iau vaca. Gheorghe se gandeste ca daca se intoarce fara vaca sau bani acasa il omoara nevasta. - Bine, zice si se apuca sa termine broasca dupa care isi continua amandoi drumul. Dupa un timp Ion zice: - Mai, Gheorghe, de ce am mancat noi broasca asta ma?


Vulpea isi fuma tigara de marijuana. Pe langa ea trece iepurele, care facea jogging: - Vulpeo, nu mai te droga ca drogul o sa te duca la moarte. Hai mai bine cu mine sa alergam. Vulpea, convinsa, se alatura iepurelui sa alerge impreuna. Dupa 10 minute de alergat, ei dau peste lup, care tocmai se pregatea sa traga pe nas portia zilnica de cocaina. - Lupule, toata ziua te droghezi. Hai mai bine cu noi sa facem jogging impreuna, sa fim sanatosi Lupul se alatura celor doi, si peste un sfert de ora de alergat, dau peste urs, care isi pregatea seringa cu heroina. - Ursule, toata ziua iti injectezi heroina!. Hai mai bine cu noi, sa facem jogging impreuna. - Ba ma lasi?! De fiecare data cand iepurele ia ecstasy alergam de nebuni prin padure.


Pe un cuc, intr-un zavoi, L-a-ntrebat un pitigoi: - Cucule, hoinar prin lume, Pentru ce motiv anume, Printre ramuri ca naucu' Strici tot timpul: "cu-cu", "cu-cu"...