Bancuri Animale

Iepurasul si gagica-sa iepurica sunt urmariti de mai multi caini. In ultimul moment reusesc sa se ascunda intr-o gaura in pamant. Prietena sa spune: -Ei si acum ce facem? -Foarte simplu, spune iepurasul, stam aici pana le suntem numeric superiori.


Vorbesc doi iepuri: - Am impresia ca am vazut niste vanatori! - Putin imi pasa, azi am mancat trifoi cu patru foi.


O furnica vede la stiri un accident intre un elefant si un hipopotam. Imediat, da telefon la Politie sa afle locul accidentului. - De ce va intereseaza, intreaba operatoarea, vreuna dintre victime va este ruda? - Ah, nu, vreau sa ma duc sa donez sange!


Se duce Bula la o ferma, cheama fermierul si ii spune: - Am venit sa ma angajezi la ferma ta! - Sa te angajez? Pai ce stii tu ma sa faci ca sa te angajez? - Eu pot sa vorbesc cu animalele! Mirat fermierul ii zice: - Du-te ma de-aici ca nimeni nu vorbeste cu animalele! - Daca nu ma crezi, pune-ma la proba, uite hai sa mergem la iapa. Se duc ei la iapa si Bula zice: - Ia zii tu iapa ce ai facut azi? Incepe iapa sa vorbeasca, fermierul ramane stupefiat: - Pai ce sa fac, am tras la caruta, am mancat si apoi mi-a tras-o armasaru toata ziua! - Daca nici acu nu crezi, hai sa mergem la vaca: Ce ai facut tu vaca azi? - Pai ce sa fac, am pascut pe miriste, apoi m-a muls fermierul, apoi mi-a tras-o boul toata ziua! Fermierul ramane fara cuvinte, nu-i vine sa creada ca aude animalele vorbind... Bula: - Nici acu nu ma crezi, uite hai sa mergem si la capra! Fermierul: - Aaa, nuuu, nu mergem la capra,... capra e o mincinoasa, lasa ca te angajez...


- Care e asemanarea dintre un ginecolog miop si un caine de vanatoare? - Amandoi au tot timpul nasul umed...